ᐈ Аюрведична пудра календули - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Аюрведична пудра календули

Квітковий гомаж

від пігментних плям і пор-кратерів. Загоює і захищає шкіру, легка відбілююча і бактерицидна властивість. Зміцнює коріння волосся

  • 25 г

37,00 ₴ Без податку

37,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра календули

INCI: Marigold (Calendula officinalis) Flower Powder

Зовнішній вигляд: мікронізована пудра суцвіть календули

Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює пасту з приємним ароматом

Активні речовини: каротиноїди, стерини, трітерпеноїди, флавоноїди, ефірні олії, кумарини, макро- і мікроелементи

Убтан від прищів

Для проблемної шкіри краще календули годі й шукати! Відвари ніжно дезинфікують шкіру, маски знімають дискомфорт, викликаний надмірною сухістю або жирністю шкіри.

Блищить шкіра в Т-зоні? Озбройтеся убтаном з календулою і спіруліною. Щоденне застосування трав'яної пасти оптимізує водно-жировий баланс шкіри - вже через пару днів шкіра протягом усього дня буде матовою, перевірено!

Косметика з календулою легко справляється з неідеальної шкірою. Квіткова пудра очистить шкіру від чорних крапок, налагодить роботу сальних залоз, напоїть вологою. Але найголовніше - профілактика подальших запалень. Якщо в будинку є підліток з примхливою ​​шкірою, терміново знайомте його з календулою і глиною. Висипання на спині можна винищити ніжним очищенням на основі рисового гомажу: трохи глини і календули і поменше агресивного мила. І не забудьте ефірну олію чайного дерева і чорнобривців.

Піномийні засоби для очищення шкіри, серед яких головне - мило, можна збагатити фітопудрою. Рецепт нескладний, а користь очевидна. Те ж рекомендуємо виконати і з м'яким милом бельді, консистенція якого дає величезний простір для фантазії. Тритерпеноїди і ефірні олії у складі календули надзвичайно корисні шкірі! Не забувайте про екстракт, гідролат і олії календули.

Дитячі ванночки традиційно пом'якшують настоєм календули. Настій стане чудовою базою для тоніка або міцелярної води. Трохи зволожуючих компонентів або фруктових кислот і косметична вода готова. Нагадаємо також, що календула в парі з квітковим пилком чудово зітре з шкіри судинну зірочку.

Властивості:

- Зміцнююча,

- В'яжуча,

- Від запалення на шкірі,

- Зміцнює капіляри,

- Легку відбілююча,

- Розгладжуюча.

Косметичне застосування: 10-90%

- Очищення шкіри: убтан, скраби, пасти, гомажі,

- Дитяча косметика,

- Бельді і брускове мило-скраб,

- Маски, аюрведичний масаж, настої.

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологічну пробу на індивідуальну переносимість компоненту

Зберігання: щільно закритим у сухому темному приміщенні, до 2 років

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03310
Новий
11 од.
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right