Аюрведична пудра родіоли рожевої
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Аюрведична пудра родіоли рожевої

Гідрофільна паста

для очищення зрілої шкіри вижене токсини і підтягне шкіру. Родіольні маски для декольте і шиї важливі:

органічні кислоти будять мляву шкіру.

33,00 ₴

33,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Аюрведична пудра родіоли рожевої

Латинська назва: Rhodiola Rosea
Зовнішній вигляд: мікронізована пудра родіоли рожевої
Розчинність: диспергується у воді, при змішуванні утворює пасту

Актівние речовини: глікозиди коричного спирту і салідразід, флавоноїди, органічні кислоти (галова, щавлева, яблучна, бурштинова), мікроелементи (мідь, цинк, срібло, нікель, кобальт, марганець, хром)

Чайна ложечка пудри, заварена гарячою водою, легко додається в йогурт, гель алое або звичний крем. Товсто нанесіть на обличчя на 20 хвилин і змийте теплою водою. Шкіра відповість вам рівним тоном, рельєфом і приємною зволоженістю. Дрібні зморшки розгладжуються.

Властивості родіоли рожевої (друга її назва - золотий корінь) нагадують женьшень і діють на шкіру омолоджуючи. Рослинна пудра зміцнює захисні сили шкіри, надає їй тонус і підвищує енергетичний потенціал організму: посилення обмінних процесів завжди йде на користь як зсередини, так і зовні. Схожими характеристиками володіє і краснощітка.
Фітопудри славляться своїми тонізуючими властивостями: пора зробити убтан з родіолою і помолодшати! Глини в складі теж корисні шкірі, пам'ятайте про них.

Гомажі для тіла і гідрофільні очищаючі пасти активно доглядають за шкірою, профілактують сухість. Додавайте фітопудру в мило і скраби, шкірі таке дуже подобається. Біофлавоноїди зберігають в епідермісі вологу, в результаті чого шкіра виглядає гладкою, зволоженою і підтягнутою.

Слабке волосся і суха шкіра голови подякують за додавання родіоли в маски - фолікули і волосяний стрижень чимало порадіють коктейлю з вітамінів і ефірних олій.

Властивості:
- Детоксикуюча,
- Протизапальна і тонізуюча,
- Зміцнювальний засіб для волосся,
- Активізує процеси обміну речовин,
- Вологоутримуюча.

Косметичне застосування: 10-100%
- Відвари, олійні інфузії - 10-20%
- Маски, убтан, бельді - 5-20%
- Гомажи і гідрофільні пасти - 10-30%
- Мило, скраби, фітомассажі - 40-50%.

Виробник: Україна
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі, щільно закупореним
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, на ліктьовому згині обов'язково проведіть дерматологичну пробу на індивідуальну переносимість компоненту.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01671
Новий
chat Коментарі (2)