ᐈ ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Лляний скраб - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Лляний скраб

Скраб-мило

відкриває пори, пом'якшує, насичує шкіру киснем і корисними речовинами з насіння льону. Шкіра зразково гладка і зволожена.

  • 50 г

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Скраб лляний

скраб, зульфия, полировка кожи, рецепт геля

INCI: Linum usitatissimum (Flax) Seeds Powder
 

«Хто посіє льон, пожне золото», - говорить прислів'я. Порошок-скраб отримують помолом насіння льону, що залишився після вичавлювання лляної олії. Насіння льону багате поліненасиченими або незамінними жирними кислотами омега-3, 6, 9, сприятливими для організму. Поклади білка, вітамінів (А, В, Е, Р) і інших біологічних активів довершують чудодійний вплив льону на нашу кожу.

Процедура приготування скрабу для душа проста. Одну-дві столові ложки порошку змішати з глиною і гідрофільною олією. Наносити на сухе тіло, проводячи масаж круговими рухами. Через пару хвилин змити теплою водою, олія на шкірі перетвориться в ніжне молочко і понесе з собою всі забруднення і віджилі клітини. Мила не потрібно. Після процедури обов'язково зволожте шкіру збитим або сухим маслом.

У будь-який час року стопам потрібно відлущування. Ефірні олії, фруктові кислоти, фітокомплекси і екстракти при регулярному застосуванні оздоровлюють шкіру.

А якщо ви боретеся з целюлітом, то скраб-підготовка шкіри проблемних зон сприяє кращому всмоктуванню антицелюлітних кремів і сироваток. Однак не перестарайтеся: скрабіровать шкіру потрібно в міру.

Для любителів позасмагати відлущування важливо - адже засмага лягає рівно лише на гладкі поверхні.

Періодичність застосування:
- шкіра жирна, проблемна - 2-3 рази в тиждень;
- шкіра нормальна - 1-2 рази в тиждень;
- шкіра суха або чутлива - 1 раз в тиждень (рекомендується змішувати з пудрою кокосу, кунжуту або кокосовою олією).
Рекомендована концентрація: 10-50%

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01944
Новий
chat Коментарі (1)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right