Рафінована олія кісточки апельсина
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Рафінована олія кісточки апельсина

Заспокійливий крем

знімає почервоніння і позбавить шкіру від зайвого блиску в Т-зоні. Підтягуюча і легка дезинфікуюча властивість корисна для будь-якого типу шкіри. 

  • 10 мл

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Рафінована олія кісточки апельсина

INCI: Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Seed Oil
Зовнішній вигляд: жовта прозора олія
Активні речовини: поліфеноли, біофлавоноїди, лімонен, вітаміни А і Е, фітостерини

Крем від целюліту

Базова олія отримана віджиманням апельсинових кісточок з подальшою рафінацією. Це рідкий побратим батера апельсина. До речі, їх поєднання дуже вітається в домашній косметиці: апельсинові креми від целюліту, сироватки для відбілювання нігтів, ополіскувачі для блиску волосся. Усюди потрібні вітаміни і біофлавоноїди, якими так багата апельсинова кісточка!

Антицелюлітна властивість апельсину підсилена жироспалюючим талантом кетону малини або олії кави: такий склад бореться з ненависними жировими відкладеннями.

Зволожуючі емульсії і гелі після гоління (епіляції) нехай містять краплю апельсинової олії: вона чудово тонізує шкіру і знімає подразнення. А якщо у вас є ефірна олія апельсина, то крапля-інша поліпшить властивості косметики і додасть тонкий аромат.
Млява шкіра потребує особливої ​​турботи, тому візьміть за правило балувати її щотижневими альгінатними масками з водоростями і апельсином. Екстракт і олія апельсина приведуть шкіру в тонус, підтримають овал обличчя.

Апельсин - перевірений антиоксидант, містить лімонен, відсуває в'янення нашої шкіри. У нічні креми можна додати батер апельсину, він чудово живить шкіру під час нічного відпочинку. Альфа-ліпоєва кислота і коензим Q10 багаторазово підсилять омолоджуючу дію апельсина, до того ж вони олієрозчинні.

Догляд за волоссям, особливо тьмяним, спрощується: маски для волосся і коріння повернуть шевелюрі колишній блиск. Крім того, апельсинова кісточка регулює себовідтік: попрощайтеся з жирним корінням волосся, після апельсинового догляду волосся не салиться так швидко. Найпростіша маска для волосся: суміш олії і батера апельсина, нанесена на волосся перед миттям. Через півгодини змити шампунем як зазвичай і порадіти зволоженому і блискучому волосяному стрижню!

Властивості:
- Зволожуюча,
- Затримує старіння шкіри,
- Слабкий уф-фільтр,
- Загоююча мікротравми шкіри,
- Налагодження водно-жирового обміну шкіри,
- Легка
дезинфікуюча,
- Кондиціонуюча волосся і шкіру.
Косметичне застосування: 0,5-4%
- Крем постепіляційний, емульсії для обличчя - 1-2%
- Кондиціонер для волосся - 0,5%
- Крем-кондиціонер для шкіри - 1-2%
- Сироватка олійна - 2-3%
- Гідрофільні засоби - 1-4%,
- Пом'якшення піномиючих засобів - 2-3%,
- Гелі і флюїди - 0,5-1%
- Масаж і бальзам для тіла - 2-4%,
- Загоювальні мазі, сухе масло - 0,5-1%,
- Антицелюлітні склади - 4%,
- Маски для волосся і відбілювання нігтів - 1-3%.
Зберігання: щільно закупореній в прохолодному місці подалі від сонячних променів
Виробник: Франція

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03374
Новий
chat Коментарі (2)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right