Альгінатна маска Очищення
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

Альгінатна маска Очищення

Глибокий дренаж пор і чиста шкіра після однієї процедури в будь-якому віці.

150,00 ₴

150,00 ₴

block Тимчасово відсутній

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Альгінатна маска "Очищення"

Об'єм: 50 г

Тара: прозора пластикова баночка з білою кришкою

Пластифікуюча маска з альгінату зможе вилікувати проблемну шкіру за кілька процедур. Доставляючи в глибини шкіри корисні мікроелементи з морських рослин, маска проводить ніжне і глибоке очищення пор.

Застояне шкірне сало (чорні цяточки) і надлишок себума покинуть шкіру після першої ж процедури. Таке потужне оздоровлення можливе завдяки бактерицидній пудрі німа, посиленою корисним цинком. Фірмове альгінатне зволоження робить обличчя гладким і чистим, до того ж у складі фігурує амінокислота таурин, яка відновлює імунітет шкіри. Рівний тон додасть щотижневе використання цієї маски.

Альгінатна процедура рекомендована не лише проблемній шкірі з висипаннями. Ця маска чудово живить шкіру, дренує розширені пори і сприяє насиченню клітин шкіри киснем.

Після нанесення на шкіру шар альгінатної маски пластифікується за декілька хвилин, утворюючи волого- і повітрепроникну плівку, під якою відбувається оздоровчий процес. Салонна процедура відтепер можлива й у домашніх умовах: пластифікуюча альгінатна маска робить шкіру молодшою і свіжішою.

Нанесення маски. Перед використанням порошок-маску необхідно розвести в теплій воді й інтенсивно розмішати до консистенції густої сметани. Не забувайте, що альгінатна маска швидко застигає (2 хвилини) і потім її нанести неможливо. Тому густий гелевий склад шпателем наносять щільним шаром (2-5 мм) на обличчя, дотримуючись масажних ліній.

Зняття маски. Через 20 хвилин маска легко знімається одним плавним рухом знизу вгору: у вас у руках виявиться м’який пластичний зліпок із контурами обличчя. Залишки маски знімають вологою серветкою, щедро зволожують шкіру.

Склад маски: Alginate complex, Magnesium Stearate, Potentílla erécta Powder, Sea Mud (Cosmetic grade), Zinc Oxide, Taurine, Silk Powder Micro-Fine.

Термін зберігання: до 8 місяців

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
03904
Новий
Вага
50 г
Категорія
Для жінок
Для чоловіків
Вид
Маска
Галузь застосування
Лице
Тіло
Шия й декольте
Тип шкіри
В'януча
Вимагаюча ексфоліаціі
Вугріва
Вікова
Для всіх типів
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Нормальная
Проблемна
Суха
Призначення
Бактерицидна
Висипи на шкірі
Відновлення
Від чорних крапок
Для звуження пор
Для ламкого волосся
Зволожувальна
Не рівний тон шкіри
Омолоджувальна
Очищення
Очищує пори
Поживне
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник товару
Україна
Клас косметики
Натуральна
chat Коментарі (19)