Крем з біозолотом та омега кислотами 3-6-9
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Крем з біозолотом та омега кислотами 3-6-9

Крем з омега кислотами та біозолотом корисний для тих, чия шкіра продукує забагато шкірного сала. Легка формула оптимізує себовідтік та pH шкірної мантії, ніжно матує.

  • 30 мл

220,00 ₴

220,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Крем з біозолотом та омега кислотами 3-6-9

Об'єм: 30 мл

Тара: баночка 

Вік: 18 +

Тип шкіри: комбінована та жирна

Комплекс омега-кислот Bioil Molecular Activ є ключовим активом в даному кремі, він покращує міжклітинні звʼязки, покращує імунітет та захисний бар'єр шкіри. Знімає запалення, прибирає недоліки шкіри, доглядає та пом'якшує.

Олії виноградних кісточок та кокосу відновлюють тургор шкіри, підтягують та живлять. Колаген та еластин забезпечують ліфтинг-ефект та вирівнюють мікрорельєф шкіри.

Альгінат натрію, магнезія та біозолото є провідниками активних речовин у глибокі шари дерми. Крім цього, вони забезпечують приємне зволоження, стягують пори, мають детокс-дію.

Застосування: нанести масажними рухами до повного поглинання на чисту суху шкіру обличчя. Для кращого ефекту рекомендується застосовувати в поєднанні з сироваткою з даної серії.

Склад: вода, аристофлекс, олія виноградних кісточок, нерафінована олія кокосу, каприлово-каприкові тригліцериди, Bioil Molecular Activ (олеїнова кислота 46,19%, лінолева кислота 22,91%, альфа-ліноленова кислота 17,57%, ерукова кислота 2,27%, пальмітоолеїнова кислота 0,47%, гамма-ліноленова кислота 0,08%), альгінат натрія, магнезія, колаген, еластин, біозолото, гіалуронат натрія низькомолекулярний, вітамінний комплекс АЕF, феноксиетанол, ефірна олія жасмину

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

Термін зберігання: 8 місяців 

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
05890
Новий
7 од.
Категорія
Для жінок
Вид
Крем
Галузь застосування
Лице
Шия й декольте
Тип шкіри
В'януча
Вікова
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Куперозна
Нормальная
Проблемна
Чутлива
Призначення
В'яла шкіра
Вирівнює рельєф шкіри
Відновлення
Від подразнень
Від сухості
Для звуження пор
Для старіючої шкіри
Жирна шкіра
Захистне
Зволожувальна
Зневоднена шкіра
Ліфтинг
Матуюча
Очищення
Очищує пори
Поживне
Пом'якшувальна
Провисаюча шкіра
Протизапальна
Підтяжка шкіри
Тьмяна шкіра
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник товару
Україна
Клас косметики
Натуральна
Об'єм
30 мл
chat Коментарі (9)