Абрикос смакоароматизатор жиророзчинний
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Абрикос смакоароматизатор жиророзчинний

Ароматизатор для косметичної продукції: від помад і дитячих парфумів до шампунів і збитого масла. Компонент з ароматом абрикоса легко розчиняється в олiйному середовищі

  • 5 г

38,00 ₴

38,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Абрикос смакоароматизатор жиророзчинний

Склад: ароматизуюча речовина, сироп глюкози, гліцерин, пропіленгліколь, молочна кислота, сорбат калію

Розчинність: олія, тригліцериди

Новий жиророзчинний ароматизатор пахне абрикосом, цей запах універсальний і дуже приємний. Компонент легко додавати в склади на олійній основі: батери для тіла, обгортання для волосся, догляд за губами й дитячі парфуми. Їстівний смакоароматизатор підходить і для створення ароматних спреїв: наш Абрикос додасть ніжного аромату салону авто або вашому будинку.

Як застосовувати жиророзчинний смакоароматизатор? Знадобиться 1–3 % компонента для надання впізнаваного запаху абрикоса. Комусь подобається сильний аромат, але не завжди він доречний, тому введення починайте з нижнього порога (підсилити смакоаромат можна завжди) і стежте за відчуттями.

Примітка: даний ароматизатор водорозчинний, тому в рецепті помади вимагає добавки емульгатору 3–5 %. На одну помаду — емульгатора на кінчику ножа. Розплавити олійну фазу з емульгатором, перемішати, ввести смакоароматизатор і знову ретельно перемішати. Залити помаду в туби. Завдяки емульгатору помада набуває додатковий глянець і ковзання! Смакоароматизатори універсальні як косметичний компонент:

Косметичне застосування смакоароматизатора «Абрикос»: 

1-5%

  • дитяча косметика, спреї-парфуми для дітей — 1%,
  • помада, блиск для губ, плампери — 1,5-3%,
  • піномийні засоби — 5%,
  • освіжувач повітря, спреї, аромадифузори — 4-5%,
  • тоніки, гелі, креми для шкіри — 2%.

Зберігання: у прохолодному місці, щільно закупоривши

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05229
Новий
5 од.
chat Коментарі (2)