Шампунь для сухого волосся Колаген і алое-віра
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово немає в наявності

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Шампунь для сухого волосся Колаген і алое-віра

Вага: 200 г

Тара: пластиковий флакон 200 мл

  • 200 г

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Шампунь для сухого волосся «Колаген і алое-вера», 200 мл

Об`єм: 200 мл

Для сухого волосся важливо посилене зволоження: шампунь ТМ Зульфія містить унікальний екстракт алое і розгладжуючий колаген. Волосся відмінно промивається, виглядає блискучим та легко укладається

Кращий шампунь для сухого волосся повинен неодмінно містити потужну зволожуючу фазу (колаген і екстракт алое) і провітамін В5. Такий склад благотворно позначається на стані волосяного стрижня — зволоження і ніжне очищення роблять волосся м'яким, шовковистим, слухняним.

Колаген в складі профілактує сухість кінчиків, знімає статику з волосся і полегшує укладку. Ледь вловимий аромат трав'яного луга і густа консистенція — безперечні плюси шампуню для сухого волосся ТМ Зульфія.

Як правильно мити волосся, якщо воно сухе, пошкоджене або пофарбоване? На вологе волосся нанести шампунь (можна попередньо розбавити його в долоньці водою) і ніжно збити піну. Після очищення і змивання повторити бьютi-ритуал, ідеальним завершенням буде ополіскування волосся підкисленою водою (лимонний сік, молочна кислота, яблучний оцет).

Склад: вода, ПАР Кокамідопропілбетаїн, мильна основа Прозора, ПАР кокамід ДЕА, Пантенол, амодиметикон, Сепіцид, віддушка трав'яний коктейль, колаген, СО2-екстракт алое-віра, барвник зелений

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

Термін зберігання: до 6 місяців при кімнатній температурі

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
05465
Новий
chat Коментарі (4)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right