Цетилпальмітат (рослинний спермацет)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Новий

Цетилпальмітат (рослинний спермацет) ОПТОМ

1 кг
* ціна вказана без урахування вартості тари

Деталі поставки (наявність, ціна, оплата, терміни відправки й т. п.) додатково обговорюються з менеджером консультантом.

Даний товар доступний в роздрібній фасовці

  • 1 кг

1 274,00 ₴ Без податку

1 274,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Цетилпальмітат (рослинний спермацет)

INCI: Cetyl Palmitate
Зовнішній вигляд: білі кристали без особливого смаку або запаху
Температура плавлення: 43-53 ° С, легкоплавний, горючий.
Число омилення: 131
Розчинність: легко в гарячому спирті, ефірних оліях, не розчиняється у воді
Хімічний склад: складний ефір пальмітинової кислоти і цетилового спирту

Емолент і вологоутримуючий косметичний компонент, перевірений часом. За своїм складом це складний ефір, вироблений з рослинних компонентів. Абсолютний аналог китового жиру, відтворений в лабораторних умовах.

Цетилпальмітат має ранозагоювальну і протизапальну дію — косметика для тонкої і зневодненої шкіри зобов'язана утримувати цей емолент. Вологоутримання та живлення критично важливі для такого стану шкіри. Нічний догляд на спермацеті зробить шкіру здоровіше, щільніше і еластичніше.

Рослинний спермацет знімає запалення, тому часто входить до складу мазей для ревматиків. Батер на олії ши і спермацеті з додаванням ефірної олії ялівцю здатний втішити напад болю в суглобах. Мазі від опіків останнім часом теж роблять на цетилпальмітаті: бактерицидна і регенеруюча дії забезпечені.

Омолоджуюча властивість цетилпальмітату — не порожні слова. Сприяючи глибокому живленню шкіри, спермацетовий крем творить чудеса. Маска-крем, нанесена на шкіру шиї і декольте, здатна розгладити дрібні зморшки і утримати вологу в шкірі. Спермацет в емульгуванні простий і корисний: гарантує стабільність емульсії і живить шкіру. Будь-яка консистенція кремів і гелів з спермацетом несе шкірі гладкість і пружність.

У догляді за волоссям спермацет теж корисний: за своїм складом він близький до людського шкірного сала, тому живить клітини шкіри і волосся. Кондиціонери для тіла і волосся на спермацеті важливі при атопічній шкірі, до того ж спермацет надає кремам приємні ковзаючі відчуття.

 Властивості:

- Потужна зволожуюча дія,
- Ранозагоююча і бактерицидна,
- Гарантія стабільності емульсії;
- Покращує тактильні відчуття від жирних кремів;
- Кондиціонуюча для шкіри і волосся,
- Налагоджує водно-жировий баланс шкіри,
- Пом'якшуюча і вологоутримуюча.

 Косметичне застосування:

2-15%, вводять в нагріту олійну фазу при 60 ° С
- Креми для зрілої шкіри - 2-8%;
- Догляд за сухими ділянками тіла (стопи, лікті) - 5-10%;
- Косметика після прийому сонячних ванн - 3-7%;
- Захисні креми і лосьйони для сухої шкіри - 5-12%;
- Аптечні рецептури - 10-15%.
Зберігання: щільно закупореній, при температурі не вище 25 ° C

Зберігання: у прохолодному і темному місці, щільно закупореній, подалі від прямих сонячних променів

Статті по темі:



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03831
Новий
9999 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (0)