Мазь Гладенькі п'яточки
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Мазь Гладенькі п'яточки

П'ятки як у немовлятки — у будь-яку пору року! Зволежена шкіра, міцні і блискучі нігті, м'яка кутикула. Жодних тріщин чи вад!

  • 20 мл

85,00 ₴

85,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Мазь Гладенькі п'яточки

Об'єм: 20 мл

Тара: пластикова баночка з мембраною

У будь-яку пору року шкіра стоп вимагає до себе пильної уваги. Воно і зрозуміло: ми весь день на ногах, а стопи трудяться. Давайте ж потурбуємося про них. З нашою маззю Гладенькі п’яточки це зовсім нескладно, а от результат вас порадує: зволожена гладка шкіра, міцні блискучі нігті та м’яка кутикула. Ніяких тріщин або інших вад!

Склад мазі ефективний і дієвий:

Ланолін фармакопійний — застосовується для зволоження шкіри та посилення кровообігу. Особливо потрібний у догляді за сухою шкірою, що в’яне. Також рятує огрубілі ділянки тіла від надмірної сухості і травм. Пом’якшує та загоює.

Віск бджолиний — захищає від втрати вологи, живить і проявляє бактерицидну активність. Мазі на воску покращують стан шкіри, загоюють садна, запалення, ранки, опіки, подряпини. Особливо добре працює в дуеті з ланоліном.

Сечовина — покращує стан водного балансу рогового шару, робить шкіру м’якою та шовковистою. Завдяки малій вазі молекули сечовини легко проникають не лише в роговий шар, але і в глибші шари епідермісу. Водночас вона зберігає вологу і служить провідником біологічно активних речовин, включених до рецептури.

Батер алое, нерафінована олія німа, кокосу й лавру — цей квартет діє потужно й ефективно. Підсилює регенеруючі властивості шкіри, підтримуючи необхідний рівень гідратації та даючи шкірі можливість дихати. Вони активно зволожують, заспокоюють і загоюють.

Склад: Aqua/Water, Lanolin, Urea pura, Bees wax, Aloe butter, Neem (Azadirachta indica) Oil, Coconut (Cocos nucifera) Oil Virgin, Glyceryl stearate (and) Potassium stearate, Laurus Nobilis Fruit Oil, EUXYL PE 9010, Xantan Gum

Термін зберігання: до 8 місяців. Зберігати в сухому і темному місці, при температурі не вище + 25° С, у недоступному для дітей місці.

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію. Вагітним і годуючим жінкам перед застосуванням мазі варто проконсультуватися з лікарем.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

04612
Новий
6 од.
Тип шкіри
Проблемна
Призначення
Садна і тріщини
Тріщини на п'ятах
Об'єм
20 мл
chat Коментарі (2)