ᐈ ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Intenso, Dolce Gabbana парфумерна композиція - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Intenso, Dolce Gabbana парфумерна композиція

Багатогранний терпкий аромат для справжніх джентельменів

  • 10 г

110,00 ₴ Без податку

110,00 ₴ без ПДВ

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Intenso, Dolce Gabbana парфумерна композиція

Верхні ноти: лаванда, базилік

Серцевий зріз: мед, тютюн

Кінцеві ноти: лабданум, сандал, кипарис

Цей інтенсивний чоловічий аромат полонить вас з першої секунди. Свіжий, дещо лимонний базилік у верхніх нотах помітно контрастує з терпким квітково-трав’янистим запахом лаванди. В серцевому зрізі на вас чекатиме солодкий перелив меду з грубим, чоловічим тютюном. Цей димний гарячий мікс продовжує дует з пряного лабданума та сандала, додаючи таємничої енергетики. У самому кінці до нижніх нот, як подих у спекотний літній день, вривається кипарис, тим самим завершуючи композицію.

Якщо ви бажаєте справити враження стійкої, владної людини – парфуми Intenso від Dolce Gabbana саме для вас! Кожна нота принесе вашому образу щось особливе, вигідно виділяючи вас із натовпу, а ви отримаєте справжнє задоволення в образі головного джентльмена компанії.

Intenso, Dolce Gabbana в парфумованому милі або косметиці

Intenso чудово лягає на шкіру або волосся, тому радимо створити зволожуючий крем (в середньому, знадобиться 2% концентрату). Зазвичай у змивні засоби вводимо 3% запашного концентрату, у незмивні формули вистачить 1%.

Як зробити парфуми Intenso своїми руками: рецепт на 30 мл

- запашний концентрат Intenso, Dolce Gabbana — 10 мл,

- аромафікс — 20-25 крапель (або 5-10 крапель діетилфталату),

- спирт високого ступеня очищення — 20 мл.

Єдино правильна тара для духів — це скляний або пластиковий флакон з тонким спреєм, де і змішуємо парфуми. Залишаємо їх на тиждень у темному місці для повного завершення взаємопроникнення молекул.

Ще більше про рецепти й аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

07309
Новий
Вага
10 г
Категорія
Для чоловіків
Тип аромату
Деревний
Фужерні
Ароматні ноти
Базилік
Кипарис
Лабданум
Лаванда
Мед
Сандал
Тютюн
chat Коментарі (0)