Трансформуюча нічна сироватка зі сніжною водорістю Anti-age
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Трансформуюча нічна сироватка зі сніжною водорістю Anti-age

Сироватка має у своєму складі пептид, який забезпечує трансформацію шкіри. З в'ялої, зі зморшками і тьмяної в красиву, сяючу і підтягнуту.

  • 30 мл

155,00 ₴

155,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Трансформуюча нічна сироватка зі сніжною водорістю Аnti-age

Об'єм: 30 мл

Тара: скляна червона баночка з піпеткою

Тип шкіри: для всіх типів шкіри

Вік: 35+

Екстракт сніжної водорості, діє на клітинному рівні, зупиняє руйнування колагену і відновлює його вироблення. Захищає та активізує фактори довголіття в клітинах шкіри. Зміцнює клітинні захисні механізми, розгладжує і зволожує шкіру.

Екстракт троянди — готовий еліксир молодості. Троянда підбадьорює мляву шкіру, регенерує й омолоджує, зволожує та розгладжує зморшки.

Сироватка називається "Нічна" через максимальний вміст активних речовин, тому що саме вночі відбуваються основні біологічні процеси відновлення шкіри. За бажання можна застосовувати і вдень.

Застосування: рекомендується наносити на вологу шкіру. Наберіть трохи гелю в піпетку і рівномірно розподіліть по очищеній шкірі обличчя, включаючи область повік, шиї та декольте. Зачекайте кілька хвилин — дайте препарату вбратися. Завершіть процедуру обов'язковим нанесенням крему з цієї ж серії.

Склад: Aqua/Water, 3-in-1 Antivik Complex (Aqua/Water, Glycerin, Beta-glucan, Hydrolyzed Vegetable Protein, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Rose Flower Powder, Sofora Japonica and Rhamnus Purshiana Bark, Collagen), Fish Collagen Dried Extract 100%, Rose Extract, D-Panthenol, Hydrolyzed Elastin, Coenochloris Signiensis Extract, Euxul PE 9010, Palmitoyl Tripeptide-5 (Syn®- Coll ), Sodium Hyaluronate (high-molecular) and Sodium Hyaluronate (low-molecular)

Термін зберігання: до 8 місяців

Увага! Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
05693
Новий
10 од.
Категорія
Для жінок
Вид
Сироватка
Галузь застосування
Лице
Тип шкіри
В'януча
Вимагаюча ексфоліаціі
Вугріва
Вікова
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Куперозна
Нормальная
Проблемна
Пігментована
Суха
Чутлива
Шкіра, що лущиться
Призначення
Антивіковий
В'яла шкіра
Від зморшок
Відновлення
Для старіючої шкіри
Захистне
Зволожувальна
Зморшки
Омолоджувальна
Розгладження
Стимулює синтез колагену
Тьмяна шкіра
Серія
Антивікова
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник товару
Україна
Клас косметики
Натуральна
Вік
35-45
Об'єм
30 мл
chat Коментарі (20)