Екстракт інулін топінамбура
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Екстракт інулін топінамбура

Натуральний полісахарид

зміцнює імунітет шкіри і зберігає її здорову мікрофлору. Пружність епідермісу, блиск волосся і кондиціонуючий ефект без обтяження.

  • 25 г

44,00 ₴

44,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Екстракт інулін топінамбура

INCI: Water, Propylene Glycol, Helianthus tuberosus (Inulin) Root Extract, Euxyl
Склад: вода очищена, пропіленгліколь, екстракт кореневищ топінамбура (інулін), консервант
Розчинність: легко у воді і спирті, не розчиняється в олії

Інулін з його чудовою зволожуючою властивістю затребуваний в косметиці: кондиціонуючий ефект приємний шкірі, а волосся він робить блискучим і живим. Весь секрет — у глибокому зволоженні цього полісахариду. Пропіленгліколева форма екстракту дає можливість пролонгувати зволожуючий ефект.

Для волосся інулін затребуваний в масках — саме така терапія в силах повернути шевелюрі блиск і здоров'я. Для довгого волосся інулін корисний тим, що піклується про кінчики, профілактує їх посічення. А шкірі голови інулін приємний своєї пом'якшувальною і себорегулюючою стороною. Крем-кондиціонер на інуліні унікальний за вмінням формувати гладку плівку на волоссі, воно набуває глянцевий блиск надовго.

Гомаж для тіла з інуліном — це не розкіш, а засіб підтримки епідермісу в найкращій формі. У зимовий час шкіра часто лущиться і страждає від дефіциту вологи. Інуліновий гомаж і бальзам для тіла вирішать цю неув'язку. Якщо хочете підсилити кондиціонуючий ефект, додайте також пудру цикорію в гомаж або бельді.

На основі інуліну створюється зволожуюча косметика будь-якої консистенції, від щільного бальзаму до гелю. Убтан з інуліновою водичкою перетворює шкіру в атлас. Полісахаридне зволоження сприяє поліпшенню стану шкіри, роблячи її гладкою і доглянутою.

Рослинний полісахарид інулін має важливу дерматологічну властивість — зберігати корисну мікрофлору на поверхні епідермісу, косметика на інуліні зміцнює імунітет шкіри і допомагає їй краще засвоювати активні компоненти. Сироватка від зморшок на інулін і ДМАЕ повинна бути у кожної жінки: руки, шия та обличчя віддячать вам гладкістю і відсутністю ознак віку.

 Властивості:

- Імуномодулятор для шкіри,
- Покращує гідратацію шкіри і волосся,
- Кондиціонуюча, не обтяжує волосся,
- Пом'якшує і розгладжує шкіру,
- Розгладжує волосся і додає блиск.

 Косметичне застосування: 1-3%, водорозчинний

- Убтан, гомаж, скраб і бельді - 3%,
- Зволожуюча косметика - 2-3%,
- Бальзами і маски для волосся - 2-3%,
- Піномийні засоби (шампуні, гелі для душу) - 3%,

Зберігання: щільно закупореній в сухому темному місці

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04064
Новий
6 од.
chat Коментарі (6)