Біоеколія (косметичний пребіотик)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Біоеколія (косметичний пребіотик)

Косметичні пребіотики завойовують ринок: здорова мікрофлора важлива для здоров'я шкіри в будь-якому віці.

Ось чому олігосахарідна зволожуюча біоеколія — ​​найкраща база для сучасної косметики

  • 5 г
  • 10 г

63,00 ₴ Без податку

63,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Біоеколія (косметичний пребіотик)

INCI: Alpha-glucan oligosaccharide

Розчинність: вода

Дозування в косметиці: 0,5-5,0%

Термостабільність: уникати нагрівання вище 40 °С

Несумісність в догляді: ретинол, кислоти, мазі на антибіотиках

Біоеколія — ​​це натуральний порошок, який вводиться в косметику для додання їй оздоровлюючих властивостей. М'який вплив на мікрофлору епідермісу є першочерговим завданням цього натурального активу, що набирає популярність у всьому світі.

Альфа-глюкан олігосахарид — це біоселективна середа, яка отримана шляхом ферментації натуральних цукрів (сахарози і мальтози). Актив біоеколія стимулює сприятливу для шкіри флору, внаслідок чого багато дерматологічних проблем просто відступають.

Косметичний пребіотик купити потрібно для того, щоб створити хоча б один засіб для шкіри, яке буде не просто доглядати за нею, а ще й оздоровлювати самим що ні на є природним шляхом. Найпотужніший потенціал косметичного пребіотика відмінно зарекомендував себе в професійній косметиці, актив також сертифіковано в системі Ecocert.

Bioecolia® відновлює, підтримує і стимулює мікрофлору шкіри, а це автоматично означає оздоровлення та нормальне функціонування епідермісу. Відступає атопічний дерматит, купероз, прищі і стягнутість - шкіра оздоровлюється.

Революція в косметиці — пребіотики повертають шкірі здоровий стан

Лікар-косметолог Тійна Орасмяе-Медер перша стала застосовувати пребіотики в косметиці, бездоганна репутація яких ще більше зміцнилася в останні пару років. Після введення пребіотиків в догляд за шкірою та відновлює свої здорові характеристики, зміцнює власний імунітет і починає виглядати куди краще. Біоплівка, що створюється на поверхні шкіри здоровими мікроорганізмами, не дозволяє стафілококу та пропіонбактеріям шкодити, це головна перевага пребіотиків в косметиці. Пребіотик біоеколія є ідеальним середовищем для зростання здорової мікрофлори шкіри з нормальним рівнем молочнокислих та інших бактерій. В результаті косметика отримує протизапальний, заспокійливий і захисний ефект, а шкіра стає рівною, чистою, матовою. Пори стягуються, зникають чорні крапки, оскільки знижується інтенсивність саловидiлення і зростання шкідливих бактерій.

Косметичне застосування біоеколіі: 0,5-5,0%, водорозчинний

тонік, мiцелярна вода, спрей для шкіри і волосся — 0,5%

миючі засоби (гель, шампунь, пінка, молочко) — 1%

дитяча косметика — 1-2%

емульсії, декоративна косметика, банна лінія — 3-4%

догляд за шкірою голови, шампуні, бальзами — 5%

Несумісність з пребіотиками

Біоеколія для шкіри не зможе продемонструвати максимально можливі результати, якщо в догляді будуть присутні ретиноїди, кислоти або мазі на антибіотиках. Ці речовини набагато сильніше пребіотика, тому обнулять пребіотічний ефект. Якщо ви звикли до фруктових кислот в щоденному догляді, можна скористатися раз в тиждень альтернативним варіантом — ензимним пілінгом і косметикою на ферментнiй базі.

Зберігання: при кімнатній температурі, уникати потрапляння прямих сонячних променів

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05958
Новий
8 од.
chat Коментарі (10)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right