Локальний ролик проти запалень Алое вера і чайне дерево
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Локальний ролик проти запалень Алое вера і чайне дерево

Активно діє на запалення, забезпечує загоєння. Має антибактеріальний, антисептичний і загоювальний ефект. Усуває прищі, почервоніння та свербіж шкіри.

  • 10 мл

102,00 ₴

102,00 ₴

notifications_active Останні товари на складі

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Локальний ролик проти запалень Алое вера і чайне дерево

Об'єм: 10 мл

Тара: флакон роликовий

Вік: 11+

Зовнішній вигляд: однорідна гелева текстура, з ароматом чайного дерева.

При висипаннях часто не вистачає досить потужної локальної дії саме на прищик. Тому ми розробили формулу місцевої дії з максимально допустимим рівнем активних речовин. Призначений для проблемної шкіри, а саме: лікування прищів, вугрів, акне. Глибоко проникає в шкіру. Ролик дуже зручний для точкового впливу активних компонентів на проблемну зону.

Екстракт деревію славиться своїми загоювальними властивостями. Він і подразнення зніме, і позбавить від почервоніння, простимулює оновлення клітин, окрім того, ще й матує і зволожує. Екстракт розмарину лагодить виділення шкірного жиру, бореться з висипаннями, профілактує чорні точки, рубці та сліди від прищів.

Екстракт верби містить природну саліцилову кислоту, яка ніжно відлущує і пом'якшує, забезпечує швидке відновлення шкіри. Алое вера зволожує, загоює, доглядає. Ефірна олія чайного дерева — потужний природний антибактеріальний компонент, який безпечно лікує прищі, усуває висипання, знімає запалення.

Застосування: перед використанням збовтати, наносити точково на висипання. Застосовувати можна щодня — вранці та ввечері.

Склад: вода, комплекс протизапальний, гелеутворювач, галуни, спирт медичний, СО2-екстракт деревію, СО2-екстракт розмарину, СО2-екстракт верби, саліцилова кислота, гель концентрат алое-вера, ефірна олія чайного дерева, феноксиетанол.

Термін зберігання: до 8 місяців

Увага! Можливе утворення осаду, що не впливає на властивості засобу. Можлива індивідуальна чутливість до певних компонентів товару. Перед нанесенням проведіть тест на алергічну реакцію.

*Виробник залишає за собою право удосконалювати рецептуру продукту взаємозамінними компонентами, які несуть той самий косметичний ефект.

Текстура та колір засобу можуть відрізнятися від того, що ви бачите на екрані.

Zulfiya Cosmetics
05679
Новий
1 од.
Категорія
Для жінок
Галузь застосування
Лице
Тіло
Тип шкіри
В'януча
Вугріва
Вікова
Жирна
Зневоднена
Комбінована
Нормальная
Проблемна
Чутлива
Шкіра, що лущиться
Призначення
Акне
Антибактеріальне
Антисептична
Відлущувальна
Від подразнень
Від прищів
Від чорних крапок
Загоювальна
Зволожувальна
Зуд шкіри
Матуюча
Пом'якшувальна
Почервоніння шкіри
Протизапальна
Рубці
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник товару
Україна
Клас косметики
Натуральна
Вік
10+
Об'єм
10 мл
chat Коментарі (8)