Кумарин
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Тимчасово відсутній

ЗНЯТО З ПРОДАЖУ Кумарин

Магічна і тепла нота

в парфумах, компонент серця парфумів з ароматом Сходу. Ванільно-пряна хмарка для ароматизації мила і косметики, створення і поліпшення парфумів з ефірних олій

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Кумарин

INCI: Coumarin 
Аромат: солодко-трав'янистий, в 5%-вому розчині пахне тютюново-сінною нотою з обертоном ванілі
Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок з проникаючим інтенсивним ароматом стручка ванілі
Застосування в парфумерії: середня або базова нота
Стійкість аромату: до 160 годин (висока)
Розчинність: суміш діетилфталату і етилового спирту; максимально зручний парфумерний розчин можна робити з 5%-вою концентрацією

Пряна пахуча речовина — кумарин, став першим компонентом, який синтезували в лабораторії. З тих пір цю чарівну шипрову ноту можна почути в жіночих парфумах і чоловічих одеколонах орiєнтальної спрямованості, вона надає букету нот належну округлість.

Мильна основа, в яку додано крихітний відсоток кумарину, може претендувати на парфумоване мило: багатьом до душі мононота кумарину як косметичний ароматизатор. Для інших видів косметики парфумерне вторгнення східної ноти кумарину теж вітається.

Як використовувати кумарин в домашній косметиці? Суху речовину слід спочатку розчинити в суміші діетилфталату і спирту етанолу: максимально рекомендована концентрація такого розчину складе 5%. Цей рідкий парфумерний концентрат використовують за призначенням — як ноту серця або бази в парфумерії або ж як ароматизатор для косметики.

Кумарин в природі зустрічається як глікозид в бобах тонка, буркунi, зубрівцi і деревії, проте в сучасній парфумерно-косметичнiй промисловості використовують суху синтетичну речовину.

Фіксатор аромату — ще одна грань кумарину, проте в цій ролі його потрібно зовсім небагато. У парфумах з ефірних олій «дружить» з пачулями і жасмином, абсолютом ванілі і корицею; цікаво звучить в дуеті з лавандою і трояндою.

Парфумерно-косметичне застосування: 0,1-0,4%, однак зручніше створити 5%-вий парфумерний концентрат, частка якого в косметиці не повинна перевищувати 8%.
- поліпшення і створення парфумів з ефірних олiй — 0,05-0,15%,
- фиксацiя аромату — 0,04%,
- створення спиртових духів — 1,5-8%,
- незмивна косметика — 0,1-0,8%,
- змивна косметика — 0,2-2%.

Виробник: Франція
Зберігання: в темному місці при кімнатній температурі, берегти від вогню

Нагадування: технологія створення парфумів і одеколонів включає кілька обов'язкових етапів. Це створення композиції, її вистоювання і відстоювання, фільтрація можливого осаду, а також розфасовка і етикетування.

Ще більше про рецепти і аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04336
Новий
chat Коментарі (5)