Ефірна олія ялівцю
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія ялівцю

Схуднення

і профілактика целюліту. Корисний при випадінні волосся. Матуюча і себорегуююча властивості. Репелент.

  • 10 г

68,00 ₴

68,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія ялівцю

INCI: Juniper (Juniperus communis) Essential Oil
Зовнішній вигляд: блідо-зелена плинна олія з різким камфорним ароматом
Активні речовини: альфа-пінен, сабіна, лімонен, оцімен, сесквітерпени (терпінен, карвеол, борнілацетат), камфоленовий альдегід, альфа-гвай
Метод отримання: дистиляція водно-парова хвоєподібних пагонів чагарнику
Властивості: заспокоююча шкіру, матуюча, лімфодренажна, детоксицикуюча, поліпшує мікроциркуляцію, репелент

Сироватка для волосся

До уваги тих, що худнуть! Ялівець не просто підвищує пружність шкіри, він ще й виводить надлишок рідини з організму. Тому такий подвійний ефект гріх не використовувати в олієсумішах і емульсіях при боротьбі з целлюлітом.

Личко в будь-якому віці буде виглядати свіжим, якщо вводити ялівцеву олію в щоденний догляд. Олія позбавить від в'ялості і набряклості, стягне пори і освіжить шкіру. Дезодоранти для тіла з ялівцем - класика.
У ялівці природа звела три корисних таланти: в'яжучий, бактерицидний і детоксикуючий. Ось чому при вугруватій шкірі маски з ялівцем повинні стати щотижневими обов'язковими процедурами: чергуйте глини і гелеві основи для масок - і ви назавжди позбавитеся від нападу прищів.

Ще одна важлива властивість ялівцевої олії - загоююча. Очищаючи шкірні покриви, олія посилює циркуляцію крові і процес загоєння. Спрей ізопропіловий з парою крапель ялівцю і лавандіна гарантовано прискорить загоєння ранок і подряпин. Хітозановий гель швидко залатає пошкодження шкіри.

Волосся перестануть випадати так стрімко, якщо не полінуйтеся провести їм хоча б тижневий курс втирання і масажу з ялівцем. Він робить волосся сильніше, усуває лупу, оптимізує вироблення шкірного сала. І дарує свіжість надовго! Частка ефірної олії в звичний шампунь значно поліпшить становище.

Свіжий і чистий аромат олії - чудовий антидепресант. Знімає наслідки щоденного стресу, гасить руйнівні емоції. Водіям завжди потрібно мати з собою суміш олій для підвищення концентрації уваги: ​​ялівець, розмарин, апельсин. Вечірня ванна з парою крапель ялівцю і цитрусових допомагає розслабитися і переключитися на хороше. У аромалампу ялівець очистить повітря в приміщенні, заодно послужить як репелент в літню пору року.

Застосування: косметичне (0,5-2%) або лікувальне (3-4%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.
Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібно речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальним для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:
- Ванна повна - 3-5 краплі на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 10-12 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи - 3-5 крапель
- Сіль для ванн, мило - 20-25 крапель на 1 кг
- Компрес - 2-5 крапель на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 3 мл на 100 мл бази
- Розтирання - 5-6 крапель на 10 мл базової олії
- Збагачення емульсій, зубних паст, деоталька - 3-5 крапель на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 10-15 крапель на 50 мл засобу
- Полоскання рота - 1 крапля на 50 мл води
Запобіжні заходи: не використовувати в чистому вигляді на шкіру; тільки для зовнішнього застосування; НЕ перевищувати дозування.
Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується
Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03366
Новий
11 од.
chat Коментарі (2)