close
Меню

Запашне саше з воску

Запашне саше з воску
До Нового року залишилося так мало часу і хочеться все встигнути. Рідні й близькі з нетерпінням чекають свята, а так само подарунків. Якщо ви ще не вирішили що подарувати, а часу на підготовку практично не залишилося, тоді сьогоднішній випуск саме для вас!

Отже, ми будемо робити арома-саше, його ще називають «флорентійським саше». Робиться досить швидко і легко, а результат завжди радує.

Для виготовлення одного саше середнього розміру нам знадобиться:

- Віск бджолиний (звичайний і ароматний) - 25 г

- Ефірні олії - 20-25 крапель

   За бажанням можна саше підфарбувати, для цього у нас є великий асортимент чудових свічкових барвників. Завдяки розмаїттю силіконових і пластикових форм ваше саше може придбати будь-які види. А який декор придумати - це вже залежить від вашої фантазії. Сам процес виготовлення дуже простий. Топимо віск до рідкого стану, додаємо ефірні олії, перемішуємо і заливаємо в бажану форму. Усе!

 

   Ефірні олії можна підібрати як з лікувальним арома-ефектом, так і скласти свої улюблені композиції. Мені наприклад дуже подобається поєднання апельсин + кориця - смачний аромат і приголомшлива святкова атмосфера гарантовані. Мандаринова ефірна олія так само внесе ноти свята. А якщо ви хочете мати вдома захист від застуди, можете зробити композицію з олій ялівцю, евкаліпту і чайного дерева. Багато людей зараз схильні до стресів і депресії: то звіти за рік не дають спокою, то погода не радує, то сесія не за горами. Влаштуйте собі саше-ароматерапію з ефіркой Мірта. Вона не підведе. Для новорічного настрою можу порадити святкову віддушку Холлі берри. Суміш ароматів хвойних гілочок, фруктів і кориці наповнять душу теплом і добрими спогадами. На вулиці зовсім не новорічна погода? Створіть настрій самі! Адже все в ваших руках!

   Пробуйте, творіть і радуйте своїх близьких чудовими душевними подарунками.

 

     Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close