Ефірна олія листя кориці
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія листя кориці

Ефірна олія листя кориці відрізняється своїм тонким ароматом. Вона укріплює волосся, тонізує шкіру та має розігріваючий ефект.

  • 10 г

85,00 ₴

85,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія кориці листя

INCI: Cinnamon Leaves (Cinnamomum zeylanicum) Essential Oil

Зовнішній вигляд: плинна олія жовтого кольору із гвоздичним ароматом і легким слідом кориці в шлейфі

Активні речовини: евгенол, β-каріофілен, бензилбензоат, ціннамілацетат, ліналоол, коричний альдегід, сафрол, α-пінен, α-терпінеол, лімонен

Метод отримання: парова дистиляція підсушеного листя та молодих пагонів

Ефірна олія кориці листя є дієвою при схудненні і боротьбі з жиром. Крім того, корична косметика відмінно усуває атонічність шкіри та її сухість. Весь секрет — в глибокому впливі на епідерміс. Якщо хочете мати шкіру в тонусі і забути про набряклості, пройдіть курс масажу з використанням олії листа кориці.

Чим відрізняється олія листя кориці від кори? У подразнюючому ефекті: листя набагато м'якше впливає на шкіру, а кора пече. Тому для обличчя буде кращою олія з листя, а для антицелюлітних програм — з кори. Запах олій теж відрізняється — у листя він швидше гвоздичний, в той час, як кора пахне прянощами, коричною паличкою.

Купити ефірну олію кориці потрібно кожному, хто страждає від прищів. Найпростіший спосіб боротьби з прищами — це їх припікання. Точково (не зачіпаючи здорові покриви) пройдіться по запалених ділянках. Але краще придбати собі базову олійку, в якій розчинений коричний ефір (5-7 крапель ефірної олії на 5 мл базової) і використовувати її для припікання.

Косметика від зморшок з ефірною олією листа кориці надає тонізуючої і лімфодренажної дії. Регулярно влаштовуючи шкірі розвантажувальний день, ви помітите як обличчя змінюється: кориця знімає стрес, ось чому коричні ванни (2-3 краплі, не довше 10 хвилин!) мають омолоджуючий ефект. Посилення мікроциркуляції шкіри дуже корисно всьому організму.

Олія листя кориці може зупинити випадіння волосся, якщо воно пов'язане з сезонними коливаннями температури: маски з корицею гармонізують водно-мінеральний обмін в шкірі голови, тому завжди популярні навесні і восени.

Антицелюлітна властивість ефірної олії листа кориці дуже корисна для жінок, сафрол і альфа-пінен в складі благотворно впливають на фізіологічний цикл. Багато жінок використовують розчин коричної олії для полегшення м'язових спазмів.

Психо-емоційний вплив ефірної олії листя кориці трохи відрізняється від кори — шляхом високої концентрації евгенолу, це масло скоріше бадьорить і адаптує до ситуації, ніж заспокоює.

Властивості ефірної олії кориці в косметиці: 

  • розігріваюча,
  • тонізуюча,
  • зменшує пори,
  • усуває тьмяність шкіри,
  • зміцнює волосся,
  • антицелюлітна,
  • спазмолітична,
  • антидепресант.

Розчинення. Для ефірної речовини потрібен емульгатор (сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати).

Дозування:

  • ванна — 3 краплі на речовину-емульгатор (приймати ванну не довше 10 хвилин)
  • освіжувач повітря — 5-7 крапель на 5 мл емульгатора
  • аромадіффузори — 2-3 краплі з розрахунку на кожні 20 кв. м
  • мило, бельді — 3-5 крапель на 100 г
  • масаж — 3-4 краплі на 10 мл бази
  • зубна паста, плампери для губ — 3-5 крапель на 50 г засобу

Увага: не використовувати при вагітності, гіпертонії; обов'язково розводити перед застосуванням, можна точково припекти прищик. Почервоніння шкіри після застосування засобів з ефірною олією листа кориці є нормальним і незабаром проходить, проте не перевищуйте дозування і проведіть попередні проби.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

Виробник: Шрі-Ланка

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05189
Новий
7 од.
chat Коментарі (1)