close
Меню

Все в шоколаді

Все в шоколаді

   Щастя є! Це гарантують виробники шоколаду. Щастя є — гарантуємо ми! Шоколад Зульфія не виробляє, але може поділитися чудодійним рецептом від целюліту. У косметологічних салонах шоколадне обгортання коштує чималих грошей. Чому б не влаштувати СПА-процедуру вдома? Всі інгредієнти у нас є, бажання позбутися від апельсинової кірки теж. Час? Подаруйте собі коханій (му) годинку релаксу, побалуйте свою шкіру цінним зіллям. Перед обгортанням згадайте і про антицелюлітне мило (його рецепт в попередній новині). Підбадьоритеся, пора діяти!

 

Отже, що ж нам треба, щоб поєднати приємне з корисним:

- Какао терте - 40,0

- Олія виноградної кісточки нераф. - 10,0

- Олія какао нераф. -10,0

- Какао порошок - 35,0

- Вітамін Е олійний - 2,0

- Кофеїн (мацерат зеленої кави) - 3,0

- Ефірні олії з розрахунку на 100 г готового продукту: апельсина гіркого 7-8 крап, грейпфрута 7-8 крап, кориця 2-3 крап.

- Полісорбат-80 - 7,0

Приготування: готується обгортання дуже просто. Зважуємо олії та топимо в жароміцному посуді на водяній бані. Потім зважуємо і додаємо какао порошок, дуже ретельно перемішуємо, щоб не було грудок. Ми залишаємо остигати до температури 40⁰ С і тільки після цього додаємо кофеїн, вітамін Е та ефірні олії. Ще раз добре все перемішуємо. У вас повинна вийти консистенція розплавленого шоколаду.

   Ви можете готувати обгортання з розрахунку на 1 раз або з запасом. Через те, що у нас немає в рецепті води, зберігаються вони досить довго. В середньому на 1 процедуру (живіт і стегна) треба взяти 20-25 г. Наносимо в рідкому теплому вигляді на проблемну зону, обмотуємо харчовою плівкою і пірнаємо в теплий одяг, який не шкода забруднити шоколадом. При цьому можна зробити чашечку приємного трав'яного чаю і релаксувати в середньому годину. Якщо ви робите з запасом, то пам'ятайте, що після повного остигання суміш стане досить твердою, і перед кожним застосуванням вам треба буде її трохи розігрівати на водяній бані. Головне не перегріти, щоб не обпектися!

Не забуваємо перед процедурою обгортання поскрабіровать шкіру антицелюлітним милом-скрабом, або ж цукровим скрабом, вирішувати вам.

Уже за кілька сеансів почне з'являтися результат. З метою позбутися целюліту наносимо обгортання 2-3 рази в тиждень, для профілактики - 1 раз в тиждень. І пам'ятайте, що одних косметологічних процедур мало, завжди потрібен комплексний підхід. Вправи й правильне харчування одна з головних причин стрункої фігури. Краси Вам і легкого настрою!

А в наступному випуску ми розглянемо рецепт, що закріплює дію нашого антицелюлітного комплексу, молочка для тіла з чудовим комплексом Адіпослімом.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close