Вітамін Е (олійний)

Новий товар

Зберігає молодість шкіри, утримує вологу. Помітно розгладжує рельєф шкіри.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


39,00 грн

  • 10 г

Додати до списку бажань


Вітамін Е (олійний)

INCI: α-Tocopherol Acetate, Vitamin E 969 IU / g

Зміст токоферил ацетату: 969 МО / г

Зовнішній вигляд: жовтий олійний розчин

Розчинність: легко в олії, тригліцеридах

Застосування: тільки для зовнішнього

застосування

Від носогубних зморшок

Підсилює живлення шкіри та слизових оболонок, перешкоджаючи сухості шкіри, покращує стан волосся і нігтів, омолоджує організм. Через ці властивості вітамін Е популярний в складі різних косметичних засобів - гідрофільних олій, кремів, шампунів, демакіяжних засобів.

Прекрасно живить волосся у складі масок і олійних обгортань. Декольте і шия теж люблять цей вітамін. І обов'язково закріплюйте ефект вітаміну Е амісолом, разом вони куди краще захистять шкіру!

Будучи антиоксидантом, вітамін Е захищає епідермічні клітини та еластин з колагеном від руйнування. У підсумку шкірні покриви підтягуються й розгладжуються під впливом вітаміну Е, який полегшує перебіг алергій, а також сприяє очищенню шкіри від вугрів.

Додавання до складу олійного розчину вітаміну Е захистить шкіру від вільних радикалів і продовжить термін зберігання косметики. У рецептуру вітамін Е вводять в останню чергу. І пам'ятайте, що вітаміни - субстанція тендітна, і перед введенням вітаміну, емульсію потрібно охолодити до кімнатної температури. А ще вітамін Е може виступати як слабкий консервант для косметичних олійних рецептур.

 Властивості:

  • покращує колір обличчя, рятує від веснянок і плям,
  • консервуюча,
  • потужна регенеруюча,
  • запобігає руйнуванню тендітних вітамінів С і А, підсилює їх омолоджуючий і антиоксидантний ефекти,
  • захищає від фотостаріння, що викликається ультрафіолетом,
  • здатний позбавити від мішків під очима, припухлості обличчя.

 Косметичне застосування:

0,01-1,5%, вводити в остигаючий крем

  • дитяча косметика - 0,01%,
  • догляд за шкірою навколо очей - 0,02%,
  • сонцезахисна косметика - 0,05%,
  • засоби після гоління - 0,05%,
  • сироватки та креми від зморшок - 0,05-1,5%,
  • гідрофільні олії - 0,1-1%.

Зберігання: щільно закупореним в сухому прохолодному місці, берегти від світла

Джерело: Фармацевтична енциклопедія

Статті на тему:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2021-02-22

Для Ольги Г

Здравствуйте, Ольга. рН готового продукта не влияет на данный витамин, он стабилен.

Оцінка 
2021-02-20

Ph готового продукта

Подскажите, пожалуйста, какой должен быть Ph готового продукта, чтобы витамин был активен.

Оцінка 
2019-09-23

Ответ для Вики Коваленко

Срок годности текущей партии - до: 07/2021

Оцінка 
2019-09-22

Какой

срок годности?

Оцінка 
2019-06-12

для Кристины

Кристина, всё верно, наш витамин куда мощнее аптечного

Оцінка 
2019-06-07

Аптечный против зульфии)

К примеру, я видела на аптечном масляном 30%-ом растворе написано что содержание токоферола 300 мг на 1 мл. У Вас 969 МЕ/г. МЕ - это международная единица. 1 МЕ - это 1 мг ацетата токоферола. Грубо говоря Ваш витамин Е в три раза больше содержит активного вещества. Значит 30% - го аптечного нужно в три раза больше добавлять в косметику. Я очень сомневаюсь, что в аптеке можно найти 900 и более мг/мл. Больше чем 300 мг мне не попадалось.

Оцінка 
2018-11-08

Отличие

Здравствуйте, Кристина! Масляные витамины А и Е могут отличаться содержание активного вещества. Например, в нашем витамине Е 969 МЕ/г токоферил ацетата. Осталось сравнить с аптечным, обычно данные указаны в инструкции :) Сразу скажем, что аптечный ничем не хуже, он также может использоваться для домашней косметики.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-11-07

Отличие

Здравствуйте, чем он отличается от аптечного вит.е масляного?

Оцінка 
2018-04-18

Когда будет в продаже

Здравствуйте, Анастасия! Витамина Е временно не будет в продаже.((

Оцінка 
2018-04-18

Когда будет

Когда ожидается новая партия?

Оцінка 
2015-11-06

поддержу отзыв

Действительно лучше бы в капельнице, и такое же пожелание для силикон-флюида

  • 5 з 5 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2015-10-20

флакон

очень не удобно дозировать. Можно ли его наливать во флакон-капельницу, так ведь удобнее будет

  • 10 з 10 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Вітамін Е (олійний)

Вітамін Е (олійний)

Зберігає молодість шкіри, утримує вологу. Помітно розгладжує рельєф шкіри.

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку