close
Меню

Ароматний масаж

Ароматний масаж

 Наближається найромантичніше свято в році - День святого Валентина. Чим можна підбадьорити або розслабити свою кохану половинку? Масажем! Яким? Можна еротичним з ароматними ефірами і корисними оліями або "бадьорим" (якщо віск свічки гарячіше, ніж треба). Якщо серйозно ароматерапію з приємним масажем можна влаштувати і вдома. Сьогодні ми пропонуємо Вам зробити масажну свічку.

   Чим же вона відрізняється від звичайної свічки? Проста свічка нас тільки радує світлом, в той час, як масажна дозволяє провести процедуру масажу. У своєму складі вона має полезнейшие квіткові воски, олії і вітаміни, які добре живлять шкіру і забезпечують легкість ковзання при масажі, а ефект ароматерапії нам подарують ефірні олії. Масажні свічки я раджу робити не сильно великі, щоб довше зберегти цінні ефіри, в середньому на грам 30-50

   Так як на вулиці холодно, до складу ми введемо поживні олії для гладкості і шовковистості нашої шкіри. Свічку я робила з розрахунку на 50 гр, але ви можете зробити її більше або менше за вашим бажанням. Так само нам знадобляться: баночка або маслянка для самої свічки (можна взяти і стаканчик), гніт з металевим утримувачем, клейовий пістолет з силіконом або просто шматочок пластиліну, і власне сама свічка:
 
 
- Какао масло - 13,0
- Масло кокоса нераф. - 6,0
- Ши батер раф. - 6,0
- Олія абрикосу - 16,0
- Віск троянди - 4,0
- Віск жасмину - 4,0
- Вітамін Е олійний - 0,5
- Ефірні олії до 20 крап.

   Виготовлення свічки процес досить простий і цікавий. Для початку клеїмо на дно нашої баночки або стаканчика утримувач з гнітом рівно на середину, якщо потрібно фіксуємо зверху наш гніт, закріплюючи його на шпажку. Потім зважуємо воски та олії в жароміцній посуді і ставимо плавитися на водяну баню до повного розчинення. Зачекайте, щоб наш склад трохи охолов для введення вітаміну Е і ефірних олій. Олії підбирайте на ваше уподобання, бажано не дуже різкі. Мені, наприклад, дуже подобається поєднання апельсин + лимон + іланг-іланг і пара крапель жасмину. Ви можете створити свою композицію з улюблених ароматів. Зберіть улюблені аромати в букет, оточіть себе флером любові і романтики.
Пробуйте, творіть і даруйте більше приємних хвилин дорогим вам людям!
 
Космецевт Олена Лемещук
Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close