Віск жасмину
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

Віск жасмину

Укладка волосся

і догляд за шкірою навколо очей. Пом'якшує роговий шар, розгладжує зморшки. Компонент біовоска для нігтів, твердих парфумів і загоюючих мазей.

65,00 ₴ Без податку

65,00 ₴ без податку

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Віск жасмину

INCI: Jasmine Grandiflorum Wax

Зовнішній вигляд: м'який коричневий віск з ароматом жасмину
Температура плавлення: 50-55°С
Розчинність: тільки в жирних і ефірних оліях
Активні речовини: каротиноїди, вітамін Е, фосфоліпіди

Рецепти з воском

Жасминовий аромавіск
Піклується про ніжну шкіру обличчя: каротиноїди і вітамін Е у складі пом'якшують і вирівнюють мікрорельєф шкіри. Такий вишуканий догляд сподобається шкірі будь-якого типу.
Зволоження сухої шкіри стане куди дієвіше, якщо включити в рецепт кремів і бальзамів для тіла жасминовий віск.
Основна властивість восків - захист шкіри тоненькою повітропроникною плівочкою, яка вбереже епідерміс від зайвої втрати вологи. Особливо доречний такий догляд в умовах кондиціонованого повітря в приміщенні, суха атмосфера недобре впливає на гідробаланс шкіри і волосся.
Догляд за волоссям за допомогою восків може відкрити нові горизонти. Мало хто пам'ятає, що віск допомагає зняти статику з волосся, відмінно доглядає за стрижнем волоса, обволікаючи його по всій довжині. Волосся набуває
доглянутий вигляд, кінці перестають сіктися. Ламке і пошкоджене волосся оживе і розгладиться. Кондиціонери, маски, шампуні або сироватки на жасминовому воску допоможуть впоратися з непокірною шевелюрою в будь-який час року.
Квітковий віск жасмину (всього лише побічний продукт виробництва абсолюту жасмину) має насичений і солодкий квітковий аромат з терпкуватою ноткою чайного листа. Незамінний при створенні твердих духів і парфумерних композицій з ефірними оліями. Аромасвічки або мило приємно здивують вас своєю стійкістю і ароматом. Обов'язково зробіть собі масажну плитку з жасминовим воском - вона допоможе сухим ділянкам шкіри відновитися в найкоротший термін. А ще жасминовий віск сприяє утворенню щільної структури і насиченості косметичних кремів і бальзамів.
Збите масло з жасминовим воском приведе в захват будь-кого, до того ж це розкішний і корисний подарунок. Побалуйте себе і близьких!
Властивості:
- Консистентор кремів і емульсій,
- Вологоутримуюча,
- Пом'якшувальна і регенеруюча,
- Ароматна і парфумерна.
Косметичне застосування: 0,5-5%
- Догляд за сухою шкірою - 0,5-2%,
- Бальзам і помада для губ - 1-3%,
- Догляд за проблемною шкірою, збите масло - 1-2%,
- Шампунь - 0,1-0,5%,
- Кондиціонер для волосся - 0,5-1%,
- Аромасвічки і тверді парфуми - 2-3%,
- Твердий крем
для нігтів, масажна плитка - 3-5%.
Виробник: Індія
Зберігання: щільно закупореним в сухому місці при кімнатній температурі

* При розплавленні віску рекомендуємо проціджувати його, щоб уникнути попадання натуральних домішок, які можуть залишитися в процесі виготовлення.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Германия
01850
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (15)