Віск троянди
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Розпродано

Віск троянди

Віск для нігтів

полірує і зміцнює. Вдалий у шампунях і бальзамах. Аромасвічки, тверді парфуми, помада. Уплотнить тонку шкіру, утримає вологу в епідермісі, розгладить зморшки.

75,00 ₴ Без податку

75,00 ₴ без податку

block Розпродано

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Віск троянди

INCI: Rose Flower Wax

Зовнішній вигляд: пластини сіро-жовтого кольору з різким концентрованим запахом троянди
Температура плавлення: 60-62°С
Розчинність: тільки в жирних і ефірних оліях
Активні речовини: складні ефіри жирних кислот і фітостероли

Шкіра будь-якого типу з радістю і задоволенням сприймає віск троянди в косметичному догляді. Розкішне вийде збите масло для тіла, якщо ввести туди віск троянди! Не забиває пори, що важливо для проблемної шкіри.
Побічний продукт виробництва абсолюту троянди. Для отримання 100 г воску троянди потрібно п'ять кілограмів пелюсток цієї дивної квітки.

Помірна твердість воску троянди робить його ідеальним компонентом для створення губного бальзаму. Сухі та постійно обвітрені губи стануть м'якими і гладкими, зробіть кольд-крем з воском троянди, не пошкодуєте!

Нудний догляд за огрубілими ділянками шкіри стане веселіше і простіше, якщо введете в рецепт віск троянди: він утворює на поверхні шкіри захисну плівку, яка не перешкоджає диханню шкіри, але профілактує втрату вологи.

Догляд за волоссям, особливо ламким і млявим, полегшиться, якщо у вас є трохи рожевого воску. Багатий склад і сліди ефірної олії троянди допоможуть волоссю придбати шовковистість і здоров'я. Кондиціонери або маски, шампуні та розгладжуючі сироватки для волосся - вибирайте!

Аромасвічки або тверді парфуми, до складу яких входить благоуханний рожевий віск, принесуть вам чимало приємних хвилин. Масажна плитка з цим м'яким воском і обволікаючим ароматним шлейфом стане вашою улюбленицею, аромат троянди має заспокійливу дію, налаштує на мирний лад. Цей чудовий віск дуже економно витрачається: максимальне введення становить 5%. Аромат троянди настільки проникаючий, що в більш високій концентрації може втомити.

Крем для рук на троянді і лотосі перетворять шкіру. А бальзам для тіла на батері аргана зробить її атласною і м'якою. Не забувайте про ніжний пілінг, комплекс фруктових кислот в будь-який момент корисний шкірі: відлущить і зволожить.

Властивості:
- Природний структуроутворювач,
- М'яка бактерицидна,
- Вологоутримуюча,
- Водовідштовхувальна,
- Некомедонний регулятор в'язкості кремів.

Косметичне застосування: 0,5-5%
- Крем для сухої шкіри - 0,5-2%,
- Бальзам і помада для губ - 3-5%,
- Догляд за проблемною шкірою - 1%,
- Шампунь і кондиціонери - 1-1,5%,
- Аромасвічки і тверді парфуми - 2-4%,
- Твердий крем, масажна плитка - 3-5%.

Зберігання: щільно закупореним в сухому місці

* При розплавленні віску рекомендуємо проціджувати його, щоб уникнути попадання натуральних домішок, які можуть залишитися в процесі виготовлення.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Англия
01856
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (23)