Ефірна олія троянди
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія троянди

Ліфтинг і рівний тон

для шкіри важливі, особливо в зрілому віці. Чудово доглядає за шкірою повік. Тонізує, налагоджує себовідтік і омолоджує.

  • 10 г

155,00 ₴ Без податку

155,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Ефірна олія троянди

INCI: Bare Root Rose (Rosa gallica) Essential Oil

Зовнішній вигляд: безбарвна плинна щільна олія, густіє при зниженні температури (без втрати властивостей); аромат складний прохолодний з нотками танинов, димності і меду, помірно солодкуватий

Активні речовини: терпени, мирцен, вітамін С, флавоноїди (рутин, апігенін, камферол, кверцетин), антоціани, фенольні кислоти (галліковая, кумаринових), β-каротин, лікопен, рубиксантин, лютеїн

Метод отримання: лабораторним шляхом (олія ідентична натуральній)

Властивості: афродизіак, антисептик, фунгіцид, спазмолітик, регенеруюча, кровоспинна; загально гармонізує, що знімає пригніченість, що концентрує увагу

Нічний крем від зморшок

Простий засіб для досягнення бездоганної шкіри в будь-якому віці. Олія рожевих пелюстків несе жінкам рівний настрій, доглянуту шкіру і ніжні пахощі. Олія поряд з жасмином, геранню і неролі вважається дуже жіночою - її ароматична дія сприяє підтримці здорового гормонального фону організму.

Незважаючи на свій ніжний запах троянда швидко справляється з вірусами і бактеріями, це відмінний антисептик. Ранозагоювальні властивості затребувані в кремах і спреях, лосьйонах після гоління. Олія троянди в складі щоденної косметики сприяють оздоровленню шкіри. Мінеральна пудра з краплею троянди корисна і приємна.

При куперозі олія згубно діє на капіляри, роблячи шкіру свіжою і знімає зайву червоність. Сироватка на гіалуронат натрію відмінно відновлює шкіру в періорбітальній зоні: олія троянди корисна при перших зморшках, припухлості і темних колах під очима.

Омолоджує і підвищує еластичність шкіри, що завжди необхідно шкірі за п'ятдесят. Бореться з сухістю і лущенням шкіри, часто вводиться в помади і блиски. Крем для тіла на олії троянди зробить зрілу шкіру пружною і чистою, налагодить водно-жировий баланс - адже троянда омолоджує клітини епідермісу.

Ліфтингова властивість застосується в кремах для шиї і декольте, щоб ця зона не сигналила занадто голосно про ваш вік. Крем для рук на олії троянди і герані зробить чудеса зі шкірою: мармурово-білі ручки вам забезпечені, тільки не лінуйтеся робити нічні рукавички-маски.

При жирній шкірі троянда надає матуючу і поростягуючу дії: звичайний крем легко посилити парою крапель трояндової олії. Терпкий і тонізуючий талант троянди розгладить шкіру і швиденько загоїть прикрі запалення.

Будь-яка косметика з трояндою корисна, чоловікам чи жінкам. Аромат рожевої олії троянд давно відома як надійний афродизіак. Запах також нормалізує біоритми, дуже корисно при підвищеній тривожності або закомплексованості. Роза робить сон глибоким, а пробудження легким. Якщо вам стало сумно без причини, включите аромалампу з рожевою олією - і гарний настрій не покине більше вас.

Застосування: косметичне (0,5-1,5%) або лікувальне (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 5-7 крапель на речовину-емульгатор
- Аромаспрей для повітря - 5-10 крапель на 5 мл емульгатора
- Аромалампи і аромамедальон - 1-2 краплі
- Сіль для ванн, мило - 10-15 крапель на 1 кг
- Компрес - 1-3 краплі на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 0,5 мл на 50 мл бази
- Розтирання - 2-4 краплі на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, деоталька - 2-3 краплі на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 5-8 крапель на 20-25 мл засобу.

Заходи безпеки: не перевищувати дозування; застосовувати зовнішньо. Не застосовувати препарат, якщо є індивідуальна непереносимість троянди.

Упаковка: флакон темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі. Ефірна олія троянди при зниженні температури застигає, що не впливає на її властивості. Просто потримайте її в долонях, вона знову стане текучою.

Виробник: Німеччина

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03576
Новий
17 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (8)