close
Меню

Ідеальна засмага

Ідеальна засмага

   Олія для засмаги

   Друзі, літо! Воно буде завтра, післязавтра і навіть через місяць! Воно буде спекотним і жарким, з сонцем, що пестить шкіру, дарує нам гарну засмагу, а іноді й не дуже. Для ідеального результату від сонячних ванн є безліч засобів. Представляємо вам олію для засмаги. Завдяки своїм складовим, воно додасть золотистого рівного сяйва нашій шкірі. А нерафіновану олію кокоса ще й зволожить шкіру. Багато хто не любить користуватися саме олією для засмаги думаючи, що це занадто липко і жирно. У нас є маленький секрет, через який ви не відчуєте дискомфорту. Склад простий і натуральний.

Щоб отримати задоволення від засмаги й уникнути опіків, треба пам'ятати про декілька простих правил:

- Не засмагати в період високої активності сонця з 12 до 14 годин, а ще краще отримувати загар до 11 години ранку;

- Їжте більше овочів і фруктів, багатих на бета-каротин: абрикоси, морква, персики, диня, гарбуз, кавун, червоний перець;

- Не тільки бета-каротин відповідає за інтенсивність вироблення меланіну, не забувайте і про продукти, що містять амінокислоту тирозин: печінку, червоне м'ясо, риба, квасоля, мигдаль, авокадо;

- Поблизу водойм загар посилюється;

- Перебуваючи у воді не забуваємо, що сонце пробивається і крізь неї;

- Виходячи з води промокніть шкіру рушником, тому, що вода на вашій шкірі підсилює дію сонячних променів;

- Використовуйте сонцезахисні засоби для шкіри, а також не забувайте прихопити з собою улюблений капелюшок.

   А тепер поговоримо докладніше про засоби захисту. У попередніх випусках ми вже знайомилися з сонцезахисним кремом для обличчя. Сьогодні актуально зробити олію для засмаги із сонцезахисним фактором 30. Цього захисту цілком вистачає для засмаги в допустимий час. Якщо ж вас природа нагородила чутливою ​​білою шкірою, раджу кількість УФ-фільтрів збільшити.

У рецепті ми візьмемо активатор — олію волоського горіха, з яким загар буде рівний і золотистий. Важливою складовою засобу є олія кунжуту — підходить і для засмаги, а також виступає в ролі антиоксиданту. І який же загар без олії кокосу! Крім того, що вона має властивість зволожувати шкіру, так ще й виступає в ролі природного УФ-фільтра.

Якщо ви не любите олійку, думаючи що вона буде жирною, розповім як цього уникнути. Я не дарма у всіх рецептах використовую каприлово-капрікові тригліцериди. За допомогою них засіб не дає липкості, жирності й швидко вбирається. Ну і звичайно наша сонцезахисна олія не обійдеться без УФ-фільтрів. Для хорошого і надійного захисту використовуйте їх комплексно. Якщо з оксидом цинку і діоксидом титану ви вже знайомі, хочу їм в пару порадити чудовий фільтр ОМ-ціннамат. Він не тільки захистить вас від сонця, але і посилить дію інших фільтрів.

Ще в рецепті я використовувала екстракти ромашки й шипшини. Вони чудово заспокоюють шкіру, не дають їй пересохнути, а так само виступають в ролі антиоксидантів.

Отже, для приготування олії вам будуть потрібні наступні компоненти й максимум 10 хвилин вашого часу.

Склад:

- Олія волоського горіха раф. - 38,0

- Олія кунжуту нераф. - 15,0

- Олія кокосу нераф. - 20,0

- Каприлово-капрікові тригліцериди - 10,0

- ОМ-ціннамат -5,0

- Діоксид титану мікронізований - 5,0

- Цинку оксид оліє розчинний - 5,0

- СО2-екстракти ромашки й шипшини - 1,0

- Ефірна олія троянди - 10 кап.

Приготування: Просто змішайте все по черзі. В кінці раджу перемішати склад міні міксером для кращого розподілу фільтрів в олії.

Наносити засіб треба безпосередньо перед виходом на пляж і відновлювати кожні пару годин перебування на сонці. Якщо ви викупалися в воді, знову нанесіть олію повторно, і тоді ніякі опіки вам не страшні!

Теплих сонячних днів вам і красивого рівного загару)

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close