Нерафінована олія кокоса
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Нерафінована олія кокосу

Пружна шкіра

можлива в будь-якому віці! Зміцнює волосся і нігті. Дитяча косметика. Демакіяж, задоволення і заспокійливий аромат

  • 50 г
  • 500 г

55,00 ₴ Без податку

55,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Олія кокосова нерафінована

Метод отримання: холодний віджим
INCI: Coconut (Cocos nucifera) Oil Virgin, cold-pressed
Опис: тверда біла маса з впізнанним запахом і смаком кокоса
Температура плавлення: 25ºС, прохання пам'ятати про це при замовленні олії в літній час: в посилці буде рідка прозора олія

Також цей товар можна купити оптом

Масажна олія

Готовий крем в чистому вигляді! Олія дивовижно пахне кокосом, містить насичені жири і лауринову кислоту (порядку 50%), яка зсередини піклується про здоров'я шкіри і волосся. Не забувайте і про кокосове молочко.

Кокосова олія сиродавлена (незаймана, вірджин, тобто холодний віджим) отримана з цілого кокосового горіха, ось чому воно так багате вітамінами Е, які захищають олію від прогіркування. Холодне пресування чим гарне: під час цього процесу не відбувається нагрівання олії, не використовуються додаткові хімічні речовини для очищення і рафінації. Олія на виході - невинно натуральна.

Дитяча та чутлива шкіра порадіє догляду на сирій кокосовій олії, адже вона чудово вбирається, чудово розслабляє і не залишає жирних слідів. Гідрофільна олія з кокосом порадує суху шкіру, а для зняття макіяжу краще не придумаєш. Змішайте її з гелем алое-віра і краще догляду для дитячої шкіри не потрібно.

При масажі кокос моментально робить шкіру оксамитовою. Володіючи високою біологічною активністю і вираженими оклюзивними властивостями, олія утворює захисну плівку на поверхні шкіри, захищає, пом'якшує, розгладжує шкіру. Ці таланти сирої кокосової олії зробили її ідеальним компонентом кремів і бальзамів для шкіри.

Мікротравми шкіри, мозолі і лущення легко лікуються нанесенням кокосової олії. Дерматологічні загоюючі мазі і рецептури часто включають в себе сиродавлену кокосову олію. Наприклад, у співдружності з батером ши і гідролізатом шиітаке кокос полегшує суглобові болі.
Сиродавлена кокосова олія унікальна для догляду за волоссям: під час миття тільки вона здатна знизити втрату білка з волосся. Олія найкраще діє до миття і після нього - при розчісуванні. Олія максимально рівномірно розтікається по волосяному стрижню, попереджаючи проникнення в нього води і шампуню. Цей найтонший олійний шар захищає волосяні волокна від набухання і пошкодження під час сушіння рушником і розчісування.

Універсальний косметичний засіб для курортного сезону: олія наноситься до прийняття сонячних і морських ванн, захищаючи вас надійно і непомітно. Кокос легко змивається, прекрасно показує себе як закріплювач засмаги, профілактує опіки, рятує шкіру від зневоднення, а волосся - від втрати білка.

Волосся засяють ще сильніше, освіжать свій колір, якщо скористаєтеся маскою на кокосовій олії: втерти олію в коріння волосся, ретельно масажуючи і розподіляючи по волоссю, змити через годину-дві. Про зміцнення волосся можна почитати в статті.

Властивості:
- Захист від ультрафіолету,
- Зволожуюча і живильна,
- Надає
милу твердість, білизну і перлову піну,
- Протимікробна і противірусна,
- Очищаюча і пом'якшувальна,
-
Протизапальна.

Косметичне застосування: 1-100%
- Креми і шампуні для дітей - 5-6%,
- 5-20%,
- Загоювальні мазі і склади - 8-15%,
- Тверді форми косметики - 5-50%,
- Демакіяжні склади - 10-100%,
-
Пляжна косметика до і після - 10-15%,
- Косметика для здоров'я та краси волосся - 1-100%,
- Випічка та кулінарія - 10-100%.

Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці
Примітка: до 23-25 ​°С олія перебуває у твердому стані. При підвищенні температури кокосова олія відразу тане, що ніяк не впливає на якості.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01699
Новий
14 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (37)