Нерафінована олія рижію
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Нерафінована олія рижію

Для вій і брів

потрібні омега-кислоти. Каротин лікує суху і зневоднену шкіру. Легко вбирається, незрівнянно зволожує і підсилює тургор шкіри  

  • 50 г

42,00 ₴ Без податку

42,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Олія рижію нерафінована

Метод отримання: холодний віджим
INCI: Camelina Sativa Oil
Активні речовини: жирна олія, білки,
вітамін Е, ліноленова і гондоінова кислоти, β-каротин, стероли, каротиноїди, магній і хлорофіл

Сухе масло для обличчя

Підтягуюча сироватка для зрілої шкіри обов'язково повинна містити олію рижію. Ця рослина, також відома як помилковий льон, камеліна або німецький кунжут.

Олія для брів з рижиком зміцнює волосяні фолікули, робить вії сильними. Рижик, кмин, касторка - і через місяць соболині брови вам забезпечені!

Олія бентежить своєрідним ароматом і з першого разу не всім припаде до душі. Але при ближчому знайомстві ви оціните ту колосальну турботу, яку отримує шкіра з рижиковою олією.

Маски з рижиком відроджують суху і зневоднену шкіру: потужна омега-кислотна складова ремонтує діри в захисті шкіри швидко і якісно. До речі, в готової косметиці рижик пахне напрочуд свіжо і приємно.

Нехитрий живильний бальзам (60% рижію, 35% батера алое, 5% квіткового воску) буде служити вашій шкірі вірою і правдою цілий рік. Нігті і шкіра дуже люблять омега-кислоти.
Олія єдина в своєму роді.

Природний аналог вітаміну F, оскільки його поліненасичені жирні кислоти під дією ферментів перетворюються в цераміди - компоненти ліпідів шкіри. Рижик легко візьме на себе турботу про тьмяну шкіру і перетворить її в мармуровобілу сяючу, а суміші з олією кмину, шипшини або обліпихи порадують безсумнівно!

У сухій олії рижик легко всмоктується в шкіру без липкості, зволожує і омолоджує її, підвищує пружність. Розгладжує дрібні зморшки, підвищує тонус шкіри. Стимулює клітинний обмін, перешкоджає старінню шкіри, попереджає купероз, зміцнюючи капіляри.
І останнє, але не менш важливе - це бездоганна заправка для салатів, спробуйте!

 Властивості:

- Зволожуюча,
- Капілярозміцнююча,
- Поживна,
- Пом'якшувана,
-
Відбілююча,
- Стимулююча зростання нових клітин,
- Імуномодулятор.

 Косметичне застосування:

- Суха і гідрофільна олія,
- Проблемна шкіра - гелі та маски - 1-5%,
- Сироватки та бальзами загоюючі - 5-15%,
- Бельди і крем-мило, брускове мило - 1-3%,
- Суха шкіра - 2-6%,
- Гелі після гоління - 1-2%,
- Домашня аптечка: розсмоктування синців, загоєння,
- Зміцнення брів і вій - 1-50%,
- Догляд за стопами, профілактика тріщин - 5-20%,
- Зміцнення волосся (пом'якшує і додає шовковистість) - 2-3%.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02924
Новий
8 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (11)