Диметиламіноетанол (ДМАЕ), 37 відсотків
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Диметиламіноетанол (ДМАЕ) 37%

Ліфтинг і зміцнення

овалу обличчя. Битартрат покращує клітинний обмін і робить шкіру еластичною і матовою. Натуральний компонент.

  • 10 г

64,00 ₴ Без податку

64,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Диметиламіноетанол (ДМАЕ битартрат), 37%

INCI: Dimethylaminoethanol, DMAE 37% Bitartrate

Зовнішній вигляд: білий водорозчинний порошок з кислим запахом

Використання: зовнішнє

Розчинність: легко у воді, витримує нагрівання

Диметиламіноетанол (ДМАЕ) захищає клітини нашого організму від старіння, це цілком природна речовина. Для його заповнення в зрілому віці необхідна антиоксидантна косметика: з ДМАЕ, коензимом, тауріном. Креми і сироватки на ДМАЕ покращують стан клітинних мембран - чим здоровіше клітка, тим краще виглядає шкіра, нігті і волосся. Будучи природним агентом, битартрат легко вбудовується в клітинний метаболізм, оздоровлюючи шкіру і стимулюючи регенераційні процеси. ДМАЕ - це комплексна косметична допомога, підбадьорення ресурсу шкіри, омолодження, посилення м'язового тонусу.

Щоб шкіра тіла не старіла якомога довше, вводите ДМАЕ в креми. Лімфодренаж і поліпшення мікроциркуляції - візитна картка бітартрата. Активна сироватка для схуднення буде працювати набагато ефективніше, якщо присмачити її 3-5% ДМАЕ. Регулярний догляд за шкірою на основі антиоксиданту бітартрата віддалить старіння шкіри і збереже шкірі тургор (примусове вироблення ацетилхоліну продовжує молодість).

Себорегулюючий талант ДМАЕ проявляє себе у догляді за шкірою, що відчуває труднощі з очищенням пор від шкірного сала. Це може бути суха або жирна шкіра (дисбаланс водно-жирової мантії), чутлива шкіра з акне і запаленнями. Зволожуюча властивість ДМАЕ налагоджує вироблення шкірного сала: саме так можна досягти пружної і матової шкіри.

Підтягуюча і моделююча властивість бітартрата затребувана багатьма косметичними брендами: догляд за в'янучою шкіроюнезмінно містить ДМАЕ. Підтягнутий овал обличчя, гладке декольте, свіжі повіки, пружна шкіра щік йде всім!

 Властивості:

- посилення м'язового тонусу (вироблення нативного ацетилхоліну),
- лімфодренаж,
- детокс,
- антиоксидант,
- знижує в'ялість шкіри,
- протизапальна,
- зволожуюча,
- ліфтинг 

 Косметичне застосування:

2-5%,водорозчинний і термостабільний до 70°С
- потужний антиоксидант (догляд за зрілою шкірою) - 3-5%,
- активні сироватки - 2,5-3%,
- профілактика в'ялості шкіри - 2-2 , 5%,
- імуномодулятор для чутливої ​​шкіри - 1%,
- себорегулюючий гель - 1-1,5%,
- лосьйони після гоління і епіляції - 1,5%,
- пляжна косметика - 1-2%,- зволожуюча - 1, 5-2%.

Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці, термін придатності 3 роки

 Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03543
Новий
17 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (29)