Нерафінована олія німа
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Нерафінована олія німа

 Чиста шкіра

з німом. Гідрофільна олія очищає шкіру від прищиків, налагодить себовідтік. Детокс та оздоровлення. Розгладжує шкіру, повертає їй пружність і матовість.

  • 25 г

51,00 ₴ Без податку

51,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Олія німа (маргози) нерафінована

Метод отримання: холодний віджим
INCI: Neem (Azadirachta indica) Oil
Зовнішній вигляд: зеленувате пюре зі специфічним запахом
Активні речовини: гіркий алкалоїд маргозін, мідь, глікозид маргозопікрін, пальмітинова і стеаринова кислоти, німбостерол, таннин, природні антибіотики, жирні кислоти, ізовалеріанова кислота

Матуючий крем

Здавна зарекомендував себе як прекрасний засіб по боротьбі з прищами. При регулярному застосуванні шкіра набуває свіжий і здоровий вигляд. Нім ударно впливає на акне, знімає запалення і загоює, поступово розсмоктуючи підшкірні сальні депо, знімає лущення, проте в чистому вигляді може бути комедонне. Зате чудово вводити його в мило: олія або порошок.

Маска каолінова з додаванням п'яти крапель німу моментально принесе полегшення прищуватій шкірі: почервоніння пройдуть, а запалення підсохнуть. Гідрофільна олія для очищення вугруватої шкіри подвійно корисна: по-перше, нім дезінфікує, по-друге, його запах тут же змивається.

Зрілій шкірі маргоза допоможе утримати еластичність і жвавість. Нім - потужний антиоксидант. Маски з гідролізатами білків, колагеном і еластином повинні завжди бути присутніми в житті в'янучої шкіри.

Олія маргози володіє специфічним часниковим запахом. Однак амбре перебивається додаванням ефірних олій гвоздики, мандарина, ромашки, петітгрейна, кориці або бергамоту. Якщо запах дуже відволікає, збризніть шкіру 5% -вим водним розчином галунів алюмокалієвих, вони заодно звузять пори. Якщо запах німа в косметиці не по душі, а користуватися олією треба - введіть до складу крему або шампуню бетациклодекстрин, який поглинає нав'язливе амбре.

Маргоза зменшує біль, олія входить до складу мазей для загоєння опіків, розтягнення зв'язок, болях у суглобах і м'язах, болів у вусі, головних болів, лихоманок і герпесу.
Нім має унікальну властивість: повільно вбиває комах, впливаючи на їх систему розмноження.

 Властивості:

- Потужнаа антисептична і в'яжуча,
- Антивірусна і протигрибкова,
- Детоксикуюча,
- Проти лупи,
- Пом'якшувальна.

 Косметичне застосування:

0,5-3% в косметичних формулах, до 10% в аптечних препаратах
- Тверде мило, бельді, шампуні - 2-3%,
- Емульсії, гелі - 1%,
- Зміцнення волосся, бальзами загоюючі - 0,5-2%,
- Гідрофільні олії, тверді олівці-репеленти - 3%,
- Дерматопрепарати - 4-10%,
- Нанесення точкове - 100%.
Запобіжні заходи: чисту олію слід застосовувати дуже обережно і тільки на уражені області шкіри
Зберігання: щільно закупореній в сухому темному місці
Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03554
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (20)