Нерафінована олія насіння гарбуза

Новий товар

Підходить для догляду за сухою та чутливою шкірою. Чудово зволожує, заспокоює, пом'якшує та захищає від УФ-випромінювання. Використовується в дитячій косметиці.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


33,00 грн

  • 25 г

Додати до списку бажань


Олія насіння гарбуза нерафінована

Метод отримання: холодний віджим

INCI: Pumpkin (Cucurbita pepo) Seeds Oil

Активні речовини: вітамін А, В1, В2, С, Е, Тиквеол, залізо, цинк, селен, магній

Від випадіння волосся

Загоїть і врятує! Порізи, рани, опіки затягнуться миттєво: гарбузова олія потужно регенерує та відновлює тканини. Крем з хітозаном і гарбузом повинен бути в аптечці. Ефективно наносити олію на шкіру при сонячних опіках (але тільки на кінцевій стадії їх загоєння), так уникнете пігментних плям і леопардового забарвлення шкіри.

Олія гарбуза містить велику кількість поліненасичених жирних кислот, вітамінів і важливих для нашої шкіри мінеральних речовин. Також до його складу входить унікальний гормоноїд Тиквеол, що уповільнює процеси старіння. Маски на червоній глині ​​та гарбузі здатні сповільнити старіння шкіри.

Значну користь гарбузової олії в косметології забезпечують вітаміни і мікроелементи. Сухій і зрілій шкірі ця олія додасть життєвих сил. Додайте її в щотижневу альгінатну маску, вам сподобається!

Регулярне застосування гарбузової олії підтримає оптимальний баланс вологи в шкірних покривах, зберігаючи тонус і еластичність, здоров'я і молодість шкіри. Олія досить важка, тому витрачається економно: потроху вводьте її в масажні суміші, емульсії, мазі.

У чистому вигляді усуне лущення шкіри, пом'якшить потріскані і обвітрені губи, пожвавить суху кутикулу і додасть блиск нігтям.

Гарбузову олію корисно вводити в готовий батер. Такий бальзам стимулює зростання нових клітин і благотворно впливає на судини шкіри, які відіграють велику роль не тільки в забезпеченні обличчю здорового відтінку, але і в повноцінному живленні шкіри. Аромабатер для тіла з жироспалюючим кетоном малини і гарбузом призведе шкіру всього тіла в чудовий стан.

Крім того, гарбузовою олією рекомендується змащувати шкіру обличчя і тіла в літній період, особливо під час прийняття сонячних ванн або ж перебуваючи на узбережжі. Сухе масло з гарбуза посилить УФ-захист шкіри. Такий догляд пригнічує шкідливу дію сонячних променів, що викликають старіння.

 Властивості:

  • Пом'якшувальна і зміцнююча імунітет шкіри,
  • Потужна регенеруюча,
  • Поживна і зволожуюча,
  • УФ-фільтр, протиопікова,
  • Омолоджуюча,
  • Капілярозміцнююча.

 Косметичне застосування: 1-10%

  • Тверде мило, шампуні - 1%,
  • Емульсії, гелі, убтан - 2-4%,
  • Демакіяжні суміші, бельді - 2-3%,
  • Загоювальні мазі, збите масло - 10-15%,
  • Зміцнення волосся і нігтів - 3-10%,
  • Сухі масла-спреї - 5-10%,
  • Гідрофільна олія - 5-10%.

Зберігання: щільно закупореним в сухому темному місці

Спосіб упаковки: прозорі пластикові флакони з зовнішньою крапельницею

Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-12-13

Полезное маселко для всей семьи

Используем это удивительное масло всей семьёй! Добавляем во все овощные салаты зимой. Очень вкусно и полезно! Зимний уход-тоже без него не обходится! Делаю серию: дневной и ночной крема. Только есть нюанс... греть его НЕЛЬЗЯ! Добавляю сразу в активную фазу (в горячую), масло комнатной температуры. Крема стабильные. Из-за состава масла идёт и витаминно-гормональная подпитка для возрастной кожи. У меня сухая тонкая кожа, зимой теперь не шелушится, выглядит моложе :). Рекомендую всем!

Оцінка 
2014-06-11

Фитогормон

Я поддерживаю свою красоту этим маселком не только снаружи,но и принимаю вовнутрь.Там есть всем нам нужный женщинам фитогормон. Кофейная ложечка в день.

  • 6 з 6 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Нерафінована олія насіння гарбуза

Нерафінована олія насіння гарбуза

Підходить для догляду за сухою та чутливою шкірою. Чудово зволожує, заспокоює, пом'якшує та захищає від УФ-випромінювання. Використовується в дитячій косметиці.

Прагнемо до досконалості разом!

Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter

або цю кнопку повідомити про помилку