Кетон малини
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Кетон малини

Зміцнення волосся і поростягувальна властивість

Аромакетон омолоджує і тонізує. Антицелюліт, забирає в’ялість шкіри та поліпшує безпечне спалювання жирових депо

  • 10 г

72,00 ₴

72,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Кетон малини

INCI: Raspberry ketone

Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок

Розчинність: розчинний у сквалані, тригліцеридах, діетилфталаті, спирті, гарячій олії, пропіленгліколі; слаборозчинний у воді; розчиняється в ізопропілміристаті

Зміцнення волосяних фолікулів

Природне фенольне з’єднання, основний компонент аромату червоної малини Rubus idaeus, у природі міститься в її ефірі. Хімічна структура аналогічна зінгерону з імбиру-жироспалювача. За своєю хімічною структурою кетон малини схожий на капсаїцин — речовина-компонент червоного перцю. Але на відміну від нього не подразнює шкіру, не викликає печіння і гіперемії (почервоніння), і показаний навіть при чутливій шкірі. Може бути навіть більш термогенним, ніж капсаїцин.

Кетон малини стимулює розщеплення жирів, прискорює обмін речовин, що прекрасно відображається на здоров’ї шкіри. Детоксикація і скидання баласту корисні всім. Створіть простеньку сироватку на сквалані, кетон донесе актив у глибокі шари епідермісу. Але головна гідність зовнішнього застосування малинового кетона — він усуває в’ялість шкіри, прискорює метаболізм і дозволяє організму без шкоди для м’язової тканини палити зайві калорії і жирові депо, надаючи фігурі чіткий обрис.

Наносьте на розігріті м’язи, зарядку при схудненні робити все-таки прийдеться. Придає шкірі гладкість і еластичність, звужує розширені пори, стимулює обмін речовин, омолоджує і тонізує.

Сприяє зміцненню волосся, стимулює їх зростання, допомагає розв’язувати проблему алопеції (облисіння).

Властивості:

  • потужна антицелюлітна й жироспалювальна дії,
  • термогенна дія, що покращує мікроциркуляцію,
  • порозвужувальна дія,
  • розгладжує мікрорельєф шкіри,
  • регенераційна дія,
  • прискорює ріст волосся, перешкоджає їх випаданню,
  • омолоджувальна.

Косметичне застосування:

0,01–5 %; а 5–10 % розчинні тільки в діетилфталаті

  • антицелюлітні сироватки — 0,01–1 %,
  • догляд за шкірою, гелі навколо очей — 0,01–0,5 %;
  • засоби від випадіння волосся — 0,01 % оптимально,
  • піномийні засоби й шампуні — 0,1–2 %.

Рекомендована концентрація — 0,01–2 % для обличчя та волосся, 1–5 % для тіла.

Введення 5 % і більше можливе тільки в діетилфталаті

Зберігання: при 0 + 25 °C щільно закоркованим, берегти від прямих сонячних променів

Примітка: тільки для зовнішнього застосування!

Ще більше про рецепти й аромати:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02785
Новий
4 од.
chat Коментарі (26)