close
Меню

Ми не єноти!

Ми не єноти!

Хто може бути миліше цих славних тваринки? Їх м'яка шерстка, пустотливі пальчики-лапки і дивовижна маска-бандитка. Але ми не єноти і темні кола під очима нам не потрібні і не в моді вже давно. Тому, напередодні улюбленого всіма чоловіками свята 8-е Березня, рецепт Вам, пані, в подарунок. Використовуючи чудовий компонент Кофеїн (олійний мацерат зеленої кави) ви можете створити крем від темних кіл і мішків під очима. Цей компонент вже сам по собі знахідка для бажаючих схуднути і помолодшати, а в співдружності з кетоном малини, фукогелем і іншими складовими перетворюється в косметичну бомбу для шкіри. Крім того, хочу вас познайомити з ще одним улюбленим моїм емульгатором - Планта-М. Рецепт я складала виходячи з розрахунку на 100 г крему, але ви, звісно, можете робити менше.

Отже, що ж потрібно для нашої краси:

ЖФ

- Планта-М - 3,0

- Гліцерину моностеарат - 2,0

- Масло кокоса нераф. - 5,0

- Масло ши раф. - 4,0

- Олія авокадо раф. - 4,0

- Олія кунжуту нераф. - 4,0

- Каприлово-каприкові тригліцериди - 5,0

ВФ

- Гідролат алое і ромашки - 59,0

- Алантоїн - 0,5

- Сечовина - 3,0

 

 

 

АФ

- Феноксиетанол - 0,8

- Д-пантенол - 2,0

- Кризалідна олія - 0,5

- Кофеїн олієрозчинний (мацерат зеленої кави) - 0,5

- Фукогель - 3,0

- Кетон малини спиртовий розчин 10% - 1,0

- Гидролизат протеїнів каштану - 2,0

- Екстракт гліколевий арніки - 1,0

- Ефірна олія жасмину або троянди 5-6 крап.

Приготування. В жароміцній ємності зважуємо емульгатори і масла. Ставимо на водяну баню. В цей же час відміряємо наш гідролат і висипаємо в нього зважені алантоїн і сечовину. Так само ставимо на водяну баню і стежимо, щоб гідролат не перегрівся, це дуже важливо! Після того, як всі компоненти розчинилися, жирна фаза і водна знаходяться в приблизно однакових температурах, з'єднуємо їх за допомогою міні-міксеру. Замішуємо нашу емульсію до температури 40 градусів, і тільки після цього приступаємо до введення активів. Вводимо все по порядку, періодично перемішуючи наш крем. Кетон малини я використовувала у вигляді спиртового розчину, але якщо ви не робите його про запас, можете замінити 1,0 спиртового розчину на 0,1 кетона малини в сухому вигляді. При цьому його треба буде розчинити в жирній фазі крему.

У наступній статті я познайомлю вас з серією засобів для стрункої і красивої фігури. Прекрасного вам весняного настрою і натхнення!

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close