Кофеїн
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Кофеїн

Виганяє целюліт

та дренує тканини, підвищує пружність шкіри. Від набряків, покращує тургор шкіри тіла та обличчя, обов'язковий в альгінатних масках і глиняних обгортаннях.

  • 20 г

49,00 ₴ Без податку

49,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Кофеїн

INCI: Caffeine

Розчинність: погано розчинний у холодній воді (1:60), легко - в гарячій (1:2), важкорозчинний в спирті (1:50)

Косметика від зморшків

Лінолева кислота, що міститься в кофеїні, відновлює еластичність шкіри, уповільнює процеси старіння, має протизапальні та фотозахисні властивості. Пропонуємо створити свій власний крем з Амісолом і кофеїном: живлення і захист шкіри від вільних радикалів. Косметика на кофеїні підвищує пружність і гладкість шкіри, оскільки активізує кровопостачання, тобто покращує колір обличчя. Надає дренажний та зміцнювальний вплив.

Для позбавлення від темних кіл і мішків під очима зробіть сироватку з софорою і кризалідною олією. Чудово дренує тканини, особливо в масках і обгортаннях на альгінаті та какао. Проведіть курс таких процедур і скоро помітите підтягнутість шкіри, свіжість і рівність її тону. Під'єднайте глини, вони чудово виводять шлаки, посилюючи кофеїнові сироватки.

При целюліті приєднайте кетон малини, а також розумницю альфа-ліпоєву кислоту. Сироватка і зарядка повинні стати щоденним ритуалом. Кофеїн стимулює розщеплення жирів і прискорює метаболічні процеси, завдяки чому зникає неприємна проблема апельсинової кірки.

Зміцнення волосяної цибулини відбувається, коли кофеїн підсилює мікроциркуляцію. Фази росту стають тривалішими, а це означає, що збереження густого і здорового волосся можливо аж до похилого віку.

Спреї з фруктовими екстрактами та кофеїном, присмачені нікотиновою кислотою і пантенолом, принесуть цибулинам волосся багато корисного, аромамасаж шкіри голови повинен увійти в корисну звичку.

 Властивості:

- Антицелюлітна,
- Жироспалювальна,
- Розгладжувальна,
- Антибактеріальна,
- Регенеруюча та омолоджувальна.

 Косметичне застосування:

0,5-10%
- догляд за шкірою навколо очей - 0,5-1%,
- сонцезахисна косметика - 2-3%,
- зміцнення волосся, лосьйони-спреї - 1-3%,
- активні креми для витончення силуету - 5-10%,
- антицелюлітні сироватки - 10%.
Зберігання: щільно закупореним в сухому прохолодному місці

Статті на тему. Рецепти та поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

02343
Новий
Вага
20 г
Тип шкіри
Вікова
Шкіра навколо очей
Від зморшок навколо очей
Від набряків і темних кіл
Призначення
Від Целюліту
Зморшки
Синці (гематоми)
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (16)