Ефірна олія евкаліпта
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ефірна олія евкаліпта

Бельди

з евкаліптовою олією робить шкіру свіжою і здоровою. Зміцнення волосся, бактерицидна і освітлююча властивість.

  • 10 г

76,00 ₴ Без податку

76,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка лише для замовлень понад 2000 гривень — по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Ефірна олія евкаліпта кулястого

INCI: Eucalyptus (Eucalyptus globulus) Essential Oil

Зовнішній вигляд: безбарвна плинна олія (з часом жовтіє) c холодним камфорним ароматом, який переходить в свіжий смолистий

Активні речовини: пінен, камфен, цинеол, глобулол

Метод отримання: дистиляція водно-парова листя і тонких молодих гілок

Властивості: губить стафілокок і герпес, дезинфікуюча, матуюча, протинабрякова, лімфодренажна, бадьорить і покращує логічне мислення

Відбілюючий крем

Евкаліпт швидко і ефективно дезинфікує все на своєму шляху: повітря, шкіру, водні розчини та інше. Тому якщо ваша шкіра далека від ідеалу чистоти, беріть евкаліпт в роботу. Убтан або гель очистять пори, маски виженуть комедони. Якщо аромат сильний, подружить його з мандарином або вербеною.

Вірус герпесу гине відразу ж після нанесення складу з евкаліптом на запалене місце. Вам залишиться тільки загоююча терапія: зволоження з алое і регенерація з облепіхою.

Відбілюючі сироватки корисно посилювати евкаліптовою краплею, оскільки олія чудово вирівнює мікрорельєф шкіри, роблячи її тон рівним. Допомагає спортсменам позбавлятися від синців і м'язового болю після перевантажень: знімає набряки і насичує шкіру киснем.

Шампунь легко збагатити евкаліптом, такий підхід сподобається жирній шкірі голови. Вона стане менше салитися і псувати вам життя. Попутно позбудетеся і від лупи. Маски для зміцнення волосся з евкаліптом і амлой зроблять волосся густіше. Не відразу, але через 4-6 місяців ви в повній мірі оціните ефект.

Бельді з евкаліптом - класика косметичного жанру. Шкіра після м'якого ароматного мила свіжа, ніжна і здорова. Це вам не банальне миття, а повноцінна процедура спа і аромарелаксу.

Дезодоруючу властивість евкаліпта винесемо в окремий абзац: сухі деотальки, кулькові дезодоранти і олівці надійно захистять шкіру і врятують від неприємного запаху. Чудово поєднується з цитрусовими і пальмарозою. У побутових спреях затребуваний давно: губить віруси і бактерії в концентрації всього 2%, беріть на замітку!

Якщо голова пухне від роботи і побутових тривог, підключіть логіку - тут допоможе евкаліптова олія. Прояснить мислення, зробить його результативніше і логічніше. Смолистий свіжий аромат зніме сонливість і буркотливість, допоможе не впасти в емоційний анабіоз.

Застосування: косметичне (0,5-2%) або лікувальне (3%), для дітей і літніх знижуйте дозування в 2-5 разів.

Розчинення. Для концентрованої ефірної субстанції обов'язково потрібна речовина-емульгатор: сіль, мед, молоко, йогурт, цукор, базова олія, спирт або горілка, полісорбати. Залежно від кінцевого продукту підбирають емульгатор. Універсальними для косметики є полісорбат і спирт.

Дозування усереднене:

- Ванна повна - 3-5 крапель на речовину-емульгатор
- Аромаспрей бактерицидний - 20 крапель на 50 мл води
- Аромалампи - 3 краплі
- Сіль для ванн, мило - 15-20 крапель на 1 кг
- Компрес - 2-4 краплі на 500 мл води
- Масаж, аромасвічки, олійні сироватки - 1 мл на 50 мл бази
- Розтирання - 5-6 крапель на 5 мл базової олії
- Збагачення емульсій, дезодорантів, деоталька - 4 краплі на 10 г засобу
- Збагачення піномиючих засобів - 5 крапель на 20-25 мл засобу
- Полоскання рота - 1 крапля на 50 мл води

Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування, не використовувати вагітним і гіпертонікам; НЕ перевищувати дозування; дана олія допускається використовувати в чистому вигляді точково і локально.

Упаковка: скляна пляшка темного скла з внутрішньою крапельницею і кришкою, що загвинчується

Зберігання: в сухому темному місці при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03540
Новий
12 од.
chat Коментарі (1)
  • chevron_left
  • 1
  • chevron_right