close
Меню

Перуки вже не в моді

Перуки вже не в моді

Дорогі пані! На шляху до досконалості всі засоби хороші. Ми не пропонуємо вам дорогі процедури ламінування волосся, або супер дорогі за складом лаки й кондиціонери. Ми йдемо своєю доріжкою, яку так привітно висвітлює нам Зульфія. Рідко хто не позаздрить рекламним дівчатам з суперблискучими довгими кучерями, що розвиваються в струмені вентилятора. Звичайно, такий ефект можна досягти тільки в кіно і в мультиках. Давайте ж наблизимося хоч трохи до ідеалу — подбаємо про нашу шевелюру, вона так настраждалася за зиму. Пропонуємо вам рецепт диво-спрею для волосся. Всі інгредієнти прості, а разом перетворюються в шикарний догляд для волоссям.

У рецепті ми не будемо використовувати гідролат, тому, що нам знадобиться сильне нагрівання для розчинення кофеїну. А силу трав отримаємо у вигляді екстрактів.

Отже, що ж треба для сили нашого волосся:

- Вода мінеральна (без газу!) -75,5

- Кофеїн - 2,0

- Таурин - 2,0 

- Алантоїн - 1,0

- Сірка водорозчинна - 10,0

- Екстракти гліколеві лопуха, перцю чорного, татарника, кропиви по 2,0

- Алое-вера концентрат - 1,0

- Феноксиетанол - 0,5

Приготування: У жароміцній місткості відміряємо воду і ставимо її на водяну баню. Зважуємо і вводимо кофеїн, алантоїн, таурин і сірку. Перемішуємо при нагріванні до повного розчинення. Потім знімаємо з бані й залишаємо остигати до температури 40°C. Після цього вводимо екстракти й консервант. Усе! Наш диво-спрей готовий. Наносити спрей можна від коренів і по всій довжині щодня. Якщо робити таку нескладну процедуру регулярно, наше волосся незабаром засяє з подвоєною силою!

А в наступному випуску ми розглянемо рецепт для краси й здоров'я наших ніжок.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close