close
Меню

Адіпослімова дієта

Адіпослімова дієта

Сьогодні в нашому блозі ми продовжимо тему "Як стати стрункою і красивою". Перші кроки до схуднення вже зроблені — рецепти антицелюлітного мила та найсмачнішого обгортання — шоколадного, приготовлені. Сьогодні поставимо витончену точку за допомогою молочка для тіла, яке містить дуже дієвий комплекс Адіпослім, а так само вже знайомий нам Мацерат зеленої кави. Посадимо наші жирові клітини на адіпослимову дієту! Рецепт дуже простий, робиться молочко холодним методом. Порадуйте себе стрункими ніжками й тонкою талією. До речі про фітнес теж краще не забувати!

 

Рецепт стрункості дуже простий:

ЖФ

- Олія фісташкова раф. - 3,0

- Олія виноградної кісточки нераф.- 4,0

- Кофеїн (мацерат зеленої кави) - 3,0

- Емультікс - 2,0

- Каприлово-каприкові тригліцериди - 3,0

ВФ

- Гідролат імбиру - 75,0

АФ

- Феноксиетанол - 0,8

- Гіалуронова кислота низькомолек. 1% - 2,0

- Гіалуронова кислота високомолек. 1% - 2,0

- Адіпослім - 3,0

- Кетон малини сп.р-р 10% - 1,0

- СО2-імбиру - 0,5

- Ефірні олії бей, грейпфрута, лимона, імбиру, апельсина гіркого по 3-4 крап. на 100 г молочка.

Якщо ви погано переносите різкі запахи олії бей і імбиру, обійдіться без них, але заради корисної дії можна і потерпіти.

Приготування: в місткості, де буде молочко, зважуємо олії, тригліцериди та емульгатор. Потім відміряємо гідролат і вливаємо його у ЖФ. Якщо ваш гідролат холодний, раджу трохи підігріти, так краще змішаються інгредієнти. Змішуємо за допомогою міні міксера близько хвилини. Потім вводимо активи й консервант. Наше молочко готово! Наносите його на проблемні ділянки тіла 1-2 рази на день, і дуже скоро ви побачите результат. Але звичайно ж не треба забувати й про активні фізичні вправи, а так само здорове раціональне харчування!

У наступному випуску ми розглянемо як зробити своїми руками спрей для зміцнення волосся, що дуже актуально в весняний період. Здоров'я вам, краси та гармонії!

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close