Пептид антицелюлітний Ucpeptide V (Pentapeptide-25)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид антицелюлітний Ucpeptide V

Пептид не просто бореться

з накопиченням жирку на тілі, а й блокує появу нових жирових депо. Крем з 1% Ucpeptide V підсилює ефект похудання без провисання шкіри

  • 5 г

134,00 ₴

134,00 ₴

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Можливо вам також сподобається

Пептид антицелюлітний Ucpeptide V 

INCI: Water, Butylene Glycol, Pentapeptide-25

Введення в косметичні формули: 1%

Розчинність: вода

Пептид UCPeptide V (він же Pepti-Slim) відмінно зарекомендував себе як антицелюлітний косметичний инг. Пептидний біоміметик отримано синтетичним способом, у догляді за тілом він важливий як компонент, що обмежує накопичення жирів. Регулярне використання кремів і гелів на UCPeptide V зменшує об’єм вакуолей в адипоцитах (жирових клітинах), відповідно, зникають і зайві сантиметри.

Пентапептид забезпечує ефект схуднення шляхом зниження ліпогенезу, що гарантує стійкий результат — скорочення обсягу проблемних зон без провисання шкіри. Прекрасно поєднується з Адіпослімом і Волюформом, якщо крім похудального ефекту ви бажаєте посилити еластичність шкіри. Особливо це важливо при жорстких дієтах, пептидний крем також посилить дію вакуумно-роликового масажу і пресотерапії.

UCPeptide V в косметології використовується не тільки в догляді за тілом, включення пептиду в догляд за обличчям також вітається: часто Pepti-Slim фігурує в формулах сучасних ВВ-, СС-, DD-кремів.

Сироватка від зморшок з 1% пентапептіда-25 уповільнює процеси старіння в шкірі за рахунок посилення мікроциркуляції в шкірі і потужного детокс-ефекту. Шкіра буквально відроджується — посилення оксигенації тканин благотворно позначається на еластичності й тургорі шкіри.

Додатковий плюс активу Ucpeptide V — виражений ліфтинг-ефект, тому космецевти рекомендують вводити 0,5-1% в цілодобовий догляд за зрілою та в'янучої шкірою. Цей компонент з низькою молекулярною масою запускає процеси саморегуляції, нормалізує діяльність немолодих вже тканин.

 Властивості Ucpeptide V в косметиці:

- жироспалююча,

- ліфтинг-ефект,

- посилення мікроциркуляції крові і лімфи,

- уповільнення процесів старіння клітин,

- посилення тургору і еластичності шкіри,

- детоксикація.

 Косметичне застосування Ucpeptide V:

- догляд за шкірою і обличчям — 1%.

Зберігання: щільно закупореним, в сухому темному місці

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

05419
Новий
10 од.
chat Коментарі (22)