Пептид Eyeseryl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пептид Eyeseryl

Від зморшок біля очей

і для омолодження тонкої шкіри в періорбітальній зоні. Тетрапептид Айсеріл усуває гусячі лапки, припухлість й темні кола під очима

  • 5 г

262,00 ₴ Без податку

262,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пептид Eyeseryl

INCI: Water, Acetyl Tetrapeptide-5
Розчинність: легко в воді
Зовнішній вигляд: прозора рідина без кольору і запаху

Зморшки в куточках очей є найпершою ознакою старіння, тому важливо не пропустити момент і не дати мімічним зморшкам залягти глибоко. У випадку з раннім і дрібним зморшкуватим типом старіння шкіри косметика на пептидах надає істотну допомогу. Блокуючи глікацію колагенових волокон, тетрапептид Eyeseryl робить шкіру пружнішою і щільнішою.

Спрямована дія Eyeseryl в косметиці затребувана в догляді за шкірою, яка тільки починає проявляти ознаки старіння. Зневоднення шкіри, набряклість або багата міміка — благодатне поле для діяльності тетрапептида Eyeseryl.
Крем від зморшок біля очей і нічна сироватка повинні стати вашими супутниками, якщо вікові зміни шкіри вже видно неозброєним оком. Айсеріл оперативно знімає набряклість під очима, профілактує мішки і синяву: Eyeseryl вирішує проблеми, що стаються через застій рідини.
Комбінаторність пептидів як засобів для продовження молодості шкіри — величезний плюс. «Маска віку» (вертикальна зморшка на лобі, носогубні складки і зморшки біля очей) не обов'язково має бути присутня у кожної сорокарічної жінки. Старіння можна віддалити, і допомога пептидів як біологічно активних речовин тут дуже важлива.

Властивості:
- уповільнення процесів глікації,
- освітлення кіл під очима,
- розгладження неглибоких «гусячих лапок»,
- глибоке зволоження шкіри,
- ефект ліфтингу після 21 дня застосування,
- антистресова дія і зміцнення колагенових волокон.

Косметичне застосування: 1-10%, введення в готову охолоджену емульсію при температурі не вище 40 °C
Зберігання: у холодильнику

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04305
Новий
4 од.
chat Коментарі (17)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • chevron_right