close
Меню

Крем від зморшок навколо очей

Крем від зморшок навколо очей

   Як часто ви помічаєте, що мружитеся на сонечку? Здавалося б, що в цьому страшного? Але кожне скорочення м'язів на обличчі може привести до появи зморшок! А так, як шкіра навколо очей сама ніжна і вразлива, я вам розповім як їй допомогти. Сьогодні ми будемо робити крем від зморшок навколо очей з пептидом, який себе зарекомендував з усіх боків позитивно — це трипептид Eyeseryl. Він не тільки усуне прикрі "гусячі лапки", але й впорається з набряком і темними колами навколо очей.

   Олії ми будемо використовувати комплексно для зволоження і живлення: кокос, жожоба та аргана — ось те що потрібно для повноцінного живлення сухої шкіри! Гідролат троянди зробить ніжну шкіру ідеальною, завдяки своїм зволожувальним і регенеруючим властивостям. Не будемо також забувати про цілодобове зволоження. З цим впораються фукогель з гіалуроновою кислотою в парі. І на завершення, останнім штрихом в нашому рецепті я ввела кризалідну олію, яка вже з першого застосування відновить і підтягне шкіру.

Отже, якщо ви готові до відновлення і сяйва ваших прекрасних очей, записуйте рецепт:

ЖФ

Емульактив-Ізо — 3,0

Гліцерину моностеарат — 2,0

Масло кокоса нераф. — 5,0

Олія жожоба раф. — 5,0

Олія Аргани нераф. — 5,0

Каприлово-каприкові тригліцериди — 5,0

 

ВФ

Гідролат троянди — 56,0

Алантоїн — 0,5

Сечовина — 3,0

 

АФ

Феноксиетанол —0,8

Д-пантенол — 2,0

Кризалідна олія — 1,0

Вітамін Е олійний — 0,5

Фукогель — 2,0

Гіалуронова кислота низькомолек. 1% — 2,0

Гіалуронова кислота Високомолек. 1% — 2,0

Пептид Eyeseryl — 5,0

СО2-екстракт центелли — 0,2

Ефірна олія троянди та іланг-ілангу по 5 крап. на 100 г крему

   Приготування: У термостійкому посуді зважуємо емульгатори, олію і тригліцериди. Ставимо на водяну баню плавитися. В цей же час, в іншій ємності відміряємо гідролат, підігріваємо його (пам'ятаємо про перегрів!) та розчиняємо в ньому алантоїн і сечовину. Після того, як жирна фаза розплавилася, порівнюємо температури обох фаз і змішуємо крем за допомогою міні міксера. Ставимо охолоджуватися до температури 40 °С і тільки після цього приступаємо до введення активів і консерванту. Ще раз активно все перемішуємо і перекладаємо в зручну тару.

І головне пам'ятаємо, що профілактика зморшок —  запорука вашої краси та сяйва шкіри!

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close