Рафінована олія жожоба
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Рафінована олія жожоба

Рідкий віск

зберігає природну вологість шкіри. Основа для ефірних сумішей. Розсмоктує застиглі сальні пробки.

  • 25 г

48,00 ₴ Без податку

48,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Олія жожоба рафінована

INCI: Jojoba (Buxus chinensis) Oil

Також цей товар можна купити оптом

Від сальних пробок

Відрізняється високим вмістом вітаміну Е, що визначає його антиоксидантну, протизапальну, регенеруючу властивість і здатність до тривалого зберігання.
Олія жожоба за своєю суттю - це рідкий віск. І як будь-який віск, вона славиться хорошими кондиціонуючими властивостями. Олія хоча і густа, але проникає в шкіру і всмоктується швидко. Властивості жожоба обумовлені білком в його складі, який нагадує за властивостями наш рідний колаген. Додавайте в суху олію в будь-який час року, в сироватки - шкірі сподобається.

Шкірі декольте корисні обгортання з жожоба: потужний антиоксидант і вітамінне джерело підтягне шкіру, розгладить її і зміцнить. У крем або сироватку додайте екстракти ягід.

Незамінне при догляді за волоссям та шкірою голови. Швидко проникає в шкіру та волосся і ефективно розпушує і розсмоктує тверді застиглі сальні пробки - причини проблем шкіри голови. Якщо ці сальні пробки не прибирати час від часу, волосяні фолікули можуть гинути, викликаючи випадіння волосся. Після аплікацій з жожоба шкіра голови очищується, волосяні фолікули звільняються, нормалізує свої функції і покращуючи дихання шкіри. Якщо боїтеся, що олійна маска буде тяжко змиватися, додайте до її складу 10% полісорбату-80. Або скористайтеся талантами водорозчинних олій, вони теж чудово знімають забруднення з волосся.

Олія розчинить і звільнить волосся від нашарувань синтетичних засобів для догляду за волоссям, повернувши їм здоровий вигляд і природний блиск. Взагалі, жожоба - швидка для ламкого і тьмяного волосся, а після невдалих експериментів в перукарні олія врятує і захистить волосся від подальших агресивних впливів.

Визнаний мамами усього світу засіб по догляду за дитячою шкірою. Миндально-жожобова олія швидко вбирається, надійно захищає і зволожує її. Масажні плитки - зручний і економічний засіб для всієї родини.

Олія жожоба - найперший компонент пляжної косметики, бальзамів для губ. Термостабільне, подовжує термін зберігання олійних сумішей, так як багата на вітамін Е, природним консервантом.

У чистому вигляді олію варто наносити лише на невеликі ділянки шкіри. У масажних сумішах краще не перевищувати 10%. Олія жожоба не має запаху, її можна змішувати з ефірною олією-фаворитом без втрати аромату.

Убтан і очищення проблемної шкіри стануть вашими помічниками, особливо якщо додасте туди олію жожоба: вона пом'якшить шкіру і розчинить сальні пробки-комедони. Ну навіщо вони вам?

Косметичне застосування: 0,5-10%, до 100 в масках для волосся
- Антицелюлітні масажі - 5-10%,
- Емульсії і гелі - 0,5-5%,
- Профілактика розтяжок шкіри - 3-10%,
- Пом'якшувальні і загоюючі мазі - 4-20%,
- Бальзами для губ і нігтів - 5-8%,
- Дитяча банна лінія - 2-5%,
- Зміцнення волосся (обгортання і маски) - 5-100%,
- Піномиючі засоби - 3-5%,
- Побутові поліролі - 2-15%.
Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

01692
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (14)