close
Меню

Знімаємо макіяж з користю

Знімаємо макіяж з користю

   Сьогодні я хочу згадати маленьку, але таку значну частинку жіночої краси, як наші вії. Минулого разу я вже розповідала вам, що робити, якщо Каприлово-капрікові тригліцеридирясно втрачаєш волосся. У сучасному світі нескладно замаскувати втрату вій нарощуванням, або об'ємною тушшю, але проблема від цього нікуди не дінеться. Тому я розповім вам простий і ефективний спосіб порятунку вій.

   Якщо у вас немає вільного часу, або ви як і я, любите варіанти "для ледачих" — цей рецепт для вас! А робити ми будемо багатофункціональний засіб для зняття макіяжу з очей, який не тільки буде зміцнювати вії, а й активно зволожувати шкіру навколо очей. І в цьому нам допоможе чудовий пептид, який вже не раз мене рятував — Widelash. Навіть якщо у вас все в порядку з віями, він допоможе зробити їх щільніше і міцніше вже за пару тижнів застосування.

   Так, як наш засіб буде двофазним, ми зможемо ввести досить велику кількість корисних олій, серед яких найцінніші олії жожоба і макадамії. Не всім відомо, але я вам відкрию секрет, що реп'яхова олія не тільки зміцнює волосся, але і вії. Крім того ми збагатимо наш засіб кризалідною олією та вітамінним комплексом. Не варто також забувати про зволоження шкіри навколо очей. Олії відмінно впораються з живленням шкіри, а гідрованс її зволожить на всю ніч.

У нашому засобі буде всього 2 фази, в які ми будемо вводити активи, так, як гріти нічого не треба!

А тепер докладніше:

ЖФ

Ефірна олія троянди 5 крап. на 100 г засобу

ВФ

  • Гідролат волошки - 41,5
  • Алое-вера концентрат гель - 1,0
  • Гідрованс - 5,0
  • Widelash - 2,0
  • Феноксиетанол - 0,5

Приготування: все просто і гріти нічого не треба! Нам буде потрібно 2 ємності. В одній зважуємо олію, вітаміни та ефірну олію. Добре перемішуємо. В іншій ємності відміряємо гідролат і активи з консервантом. Також перемішуємо до розчинення. Потім просто з'єднуємо все в пляшечці з розпилювачем. Усе! Головне пам'ятати, що перед застосуванням засіб необхідно енергійно струшувати, а потім тільки наносити на ватний диск.

І не забуваєте, що краса ваших вій повністю залежить від вас!

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close