Каприлово-каприкові тригліцериди

Новий товар

Пом'якшення шкіри

і догляд для волосся: шампуні, креми для тіла. Зволожена шкіра: сироватки та масажні олії. Бездоганні тактильні відчуття.

Детальніше

Купуючи цей товар, Ви отримаєте 1 бал. Ваш кошик міститиме в сумі 1 бал які можна конвертувати в сертифікат на 0,20 грн.


29,00 грн

  • 25 мл

Додати до списку бажань


Каприлово-каприкові тригліцериди

INCI: Caprylic / capric triglycerides
Отримання: створенням складного ефіру гліцерину (рослинних цукрів) і сумішшю жирних кислот (каприлової C: 8 і капріковой C: 10), отриманих з кокосової олії
Щільність: 0,9; розчинні в рослинних оліях
Зовнішній вигляд: прозора олійна рідина без запаху

Зволожуючий крем

Пом'якшує шкіру, миттєво всмоктується і розгладжує її. За властивостями нагадує сквалан: натуральний і шовковистий емолент, універсальний для косметики, не забиває пори. Зволожує верхній шар клітин шкіри і волосся, живить і захищає від агресій ззовні. Підходить для дитячої косметики. Може повністю або частково замінювати олійну фазу емульсій.

Дивовижний носій для олієрозчинних компонентів: вітамінів, кислот, мінералів. Завдяки своєї вдалій хімічній формулі, тригліцериди дуже стабільні, зберігаються роками, виступають антиоксидантною добавкою в олійних складах, легко і без залишку вбираються шкірою. Але найголовніше — вони універсальні як розчинник косметичних субстанцій. Шовковисті чудові відчуття від кремів і емульсій на тригліцеридах не залишать байдужим нікого!

Термостабільний компонент розчиняє активи, які слаборозчинні в рослинних оліях. Тригліцериди ідеальні для формул з альфа-ліпоєвою і саліциловою кислотою - ці компоненти розчиняються в тригліцеридах миттєво і без жодного нагріву.
Прекрасно очищає шкіру від забруднень: нескладний двуфазний демакіяж-лосьйон ніжно прибере зі шкіри все непотрібне. Тоніки або міцелярні води з полісорбатом і трігліцеридами також сподобаються шкірі.

Швидке вбирання затребуване в догляді за шкірою всього тіла: ліфтинг-сироватка з амісолом для декольте, пом'якшувальний спрей для сухої шкіри, що обвітрилася, тональні гелі та флюїди.

Пляжна косметика виходить ідеальною, якщо диспергувати потрібні вам діоксид титану і оксид цинку в цьому компоненті. Емульсії виходять легкі і шовковисті, миттєво вбираються і рівномірно розподіляют по шкірі сонячний захист.

Дитяча шкіра порадіє масажній олії, куди можна крапнути ефірної олії лаванди і додати оксид цинку (для профілактики попрілостей).

Проблемній шкірі необхідно не тільки зволоження, але і живлення. На допомогу прийде суха олія з трігліцеридами, ментолом, саліциловою кислотою. Матування шкіри, налагодження водно-жирового обміну і комфорт протягом усього дня гарантовані.

Догляд за волоссям спрощується, якщо звести разом каприлові тригліцериди, олію кмину і обліпихи, вітамін А. Такий склад зміцнить також нігті, побалуйте себе! Шампуні поліпшать свої властивості, якщо ввести 2-4% тригліцеридів в формулу.

 Властивості:

- Емолент;
- Швидко вбирається в шкіру без жирного блиску,
- Розгладжує кутикулу волоса,
- Бездоганні тактильні відчуття,
- Некомедонна і неокклюзивна,
- Термостабільна,
- Антиоксидант,
- Основа для ліпофільних формул,
- Чудова основа для олійних інфузій.

 Косметичне застосування:

1-100%, змішується в олійній фазі емульсій

- Емульсії і флюїди - 2-10%,
- Шампуні та гелі для душу - 1-5%,
- Дитяча косметика - 1-50%,
- Диспергатор і розчинник - 1-25%,
- Олійні формули: парфум для тіла, суха олія - 85-98%,
- Бальзами для губ - 5-20%,
- Масажна олія - 5-90%,
- Сироватки олійні - 50-100%,
- Двуфазний демакіяж - 5-50%,
- Догляд за волоссям - 20-50%,
- Декоративна косметика - 1-15%,
- Мацерата і інфузії - 50-90%

Виробник: Малайзія
Зберігання: щільно закупореним, в сухому темному місці, не довше 3 років

Статті по темі:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

Оцінка 
2018-10-08

Срок годности

Лилия, срок годности нынешней партии до 10/2019

Оцінка 
2018-10-06

термін

Який термін? Коли вже буде оптовий об'єм? Потрібні 100 мл

Оцінка 
2018-09-24

Как использовать?

Здравствуйте, Алена! Добавлять в сухое масло — отличная идея. Они и вправду дают смягчение, дополнительный блеск и живость без утяжеления. В масляные обертывания тоже неплохо, но там главными обычно являются масла (кокос, олива, авокадо), умеющие проникать внутрь волосяного стержня.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2018-09-23

Масло?

Здравствуйте. А что насчёт добавить триглицериды в сухое масло?я так понимаю они не тяжёлые для волос...
А если сделать масляное обёртывание с кератином и туда включить триглицериды...?наверное можно.
Может есть у кого такой опыт, прошу поделиться)

Триглицериды наносила на кожу лица, так хорошо с ними, кожа шёлковая и не масляная. На волосы ещё не пробовала, вот хочу с маслами смешать...

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2017-05-16

приємна текстура

додаю у всі безмаслові лосьйони, зволожує, без жирного блиску, швидко поглинається - це дуже приємно!

Оцінка 
2016-12-09

возможна аллергическая реакция!!!

Давно хотела этот ингредиент попробовать в действии. Сделала целую линейку уходовых средств. Все довольны, а у меня страшный дерматит. Сначала не могла понять, что дало такую реакцию. Потом нашла информацию, что триглицериды в отдельных случаях могут провоцировать сыпь, покраснение и зуд. Так что тестируйте сначала на локтевом сгибе!!!

  • 3 з 3 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-08-01

Ответ Ирине

Срок годности до 04.2017.
Сертификат есть.

Оцінка 
2016-07-31

хочу преобрести

а свежее нет у вас ато 2 дня осталось до истечения срока годности?

Оцінка 
2016-07-05

Ответ

Виктория компонент термостабилен, можно нагревать.

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-07-04

Нагревание?

Качеством продукта очень довольна! Легко впитывается кожей, не оставляя жирного блеска. Вопрос - можно ли нагревать, готовя ЖФ для крема?

Оцінка 
2016-01-22

Каприлово-каприковые триглицериды

Свежая партия. До 07/2016

  • 1 з 1 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2016-01-22

Срок годности

Добрый день! Подскажите срок годности продукта. Это свежая партия или та же что до 03/16?

Оцінка 
2015-06-04

Каприлово-каприковые триглицериды

Срок годности до 03/2016

Оцінка 
2015-06-04

Срок годности или сертификат?

А какой у него срок годности?

Оцінка 
2014-06-28

Класс!

Давно профессионально занимаюсь косметикой и этим компонентом осталась ну очень довольна!буду с ним работать и дальше)

  • 5 з 5 вважають цей коментар корисним.
Оцінка 
2014-06-05

Кожа как шелк

После добавления в любимый крем кожа стала нежнее,приятнее наносить на кожу,тактильность крема улучшилась.Добавляла в кондиционер для волос,понравилось.Укладка,сушка происходит еще быстрее.

  • 6 з 6 вважають цей коментар корисним.

Напишіть свій відгук!

Написати відгук

Каприлово-каприкові тригліцериди

Каприлово-каприкові тригліцериди

Пом'якшення шкіри

і догляд для волосся: шампуні, креми для тіла. Зволожена шкіра: сироватки та масажні олії. Бездоганні тактильні відчуття.