ᐈ Пілінг-емульсія 25% - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Пілінг-емульсія 25%

Відбілювання плям

5% -вий глікольовий. Домашній пілінг без втрат для зовнішнього вигляду: м'яка і чиста шкіра, звуження пор і посилення тургору забезпечать фруктові кислоти.

  • 25 г

44,00 ₴ Без податку

44,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Пілінг-емульсія 25%

Склад: вода очищена, кислоти (гліколева 5%, яблучна 5%, лимонна 5%, 5% молочна, винна 5%), консервант феноксиетанол (еуксил)
Концентрація кислот: 25%
рН 1,8

Як зробити сироватку

Відбілююча емульсія являє собою другий етап пілінгу шкіри - відлущування верхнього шару епідермісу. Після тижня використання предпілінг-емульсії переходять безпосередньо до пілінгу. Якщо немає часу, предпілінг можна пропустити, але з ним курс буде більш повним.

Кислотний коктейль відлущує баласт віджилих клітин шкіри з її поверхні (протирайте в чистому вигляді лікті і п'ятки, після наносите крем, результат вам сподобається). При курсовому застосуванні емульсія сприяє ослабленню пігментних плям і вирівнює колір обличчя. Завдяки видаленню верхнього шару клітин запускаються механізми захисту і відновлення, які сприяють виробленню колагену і еластину (саме вони відповідають за пружність шкіри). Дрібні зморшки повністю зникають, а глибокі стають менш помітними.

Альфа-гідроксикислоти поліпшують шкіру відразу на трьох рівнях: клітинному, молекулярному і тканинному. Зібрані разом, вони підсилюють дієвість один одного.

Якщо з'явилися стрії, то їх можливо прибрати, тільки поки вони свіжі. Пілінг-емульсія і регулярні процедури прискорять регенерацію шкіри, розгладивши і освітливши її в міру можливості.

Пропонована пілінг-емульсія універсальна для домашнього застосування: в міру кислий рН, в міру концентрований розчин кислот. При розумному застосуванні приносить шкірі здоров'я, а вам - радість від зовнішнього вигляду. Пілінг-емульсію сильніше (50% кислот) оцінять ті, хто давно страждає від гіперпігментації і рихлої шкіри.

Застосування. Емульсія наноситься пензликом в кілька шарів на попередньо очищену шкіру. Шар за шаром, давайте їм висихати перед нанесенням наступного. Почервоніння і пощипування шкіри виникають завжди, тому орієнтуйтеся на місці. В середньому, 3-5 шарів пілінг-емульсії достатньо для однієї вечірньої процедури. Склад потрібно змити з лиця після 1-3 хвилин аплікації (це в середньому, шкіра реагує по-різному) теплою водою з рН 7-8 (або нейтралізуючим розчином). Нанести зволожуючий гіалуронової гель і крем.

 Властивості:

- Відлущуюча,
- Покращує колір і мікрорельєф шкіри,
- Освітлення пігментних і застійних плям,
- Очищення і звуження пор,
- Прискорення регенерації клітин.

 Косметичне застосування:

збовтати перед застосуванням. 1-5% в косметичні формули, до 100% для пілінгів
- Міцелярна вода, тонік - 0,5-1%,
- Гелі зволожуючі на ГЕЦ - 1,5%,
- Сироватки нічні - 2-3%,
- Маски відбілюючі - 2-5%,
- Засоби для пілінгу: до 100% 1-2 рази на тиждень протягом 1-2 місяців залежно від уподобань і стану шкіри.

Протипоказання до пілінгу: герпес, запальні процеси в гострій формі, відкриті рубці і опіки, діабет, вірусні бородавки, множинні кератоми

УВАГА! Інформація про використання засобу та онлайн консультація несе ознайомлювальний характер та загальні рекомендації. За використання в домашніх умовах наша компанія відповідальності не несе.

Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі. Поява легкого осаду не впливає на якість продукту

Виробник: Украіна.

Статті по темі. Рецепти і поради:

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03232
Новий
5 од.
chat Коментарі (26)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • chevron_right