Рафінована олія кризалідна
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Рафінована олія кризалідна

Косметичний екстаз

і ідеальна шкіра. Вмить всмоктується! Знімає почервоніння, потужно загоює і підтягує. Зміцнює волосся і нігті.


  • 10 г

98,00 ₴ Без податку

98,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Рафінована олія кризалідна

INCI: Silkworm (Bombyx mori L.) Pupa Chrysalis Oil
Активні речовини: ненасичені жирні кислоти (α-ліноленова), високий рівень вітамінів А, В, D, Е і амінокислот

Рецепти з крізалідною олією

Сироватка від зморшок

Цілком натуральна олія з лялечок дубового шовкопряда рятує тьмяну зрілу шкіру, повертаючи їй тургор і еластичність. Легко поглинається шкірою, як
сквалан. Могутня антиоксидантна дія уповільнює старіння шкіри, блокуючи вільні радикали.
Кризалідну олію використовувати легко: в чистому вигляді для шкіри або в складі олійної фази емульсій і гелів. Чудові сироватки виходять, якщо звести кризалід і ефірні олії!

Кризалід багаторазово підсилює дію еластину, колагену, плаценти в косметичних формулах для ліфтингу шкіри. Шовкова олія в поодинці може виступати жирною фазою крему, легкою та поживною!

Догляд за тонкою шкірою навколо очей на кризалідній олії розгладить сіточку перших зморшок. Високий вміст ліноленової кислоти сприяє відновленню шкірного покриву, а гіалуронові лосьйони доносять активи глибоко в шари шкіри.

Після хімічних пілінгів шкірі потрібна особлива турбота. Незамінним виявиться кризалідна олія: вона швидко відновлює потрібний рівень гідратації шкіри, явно покращує колір обличчя і знімає набряклість. Наявність у олії тутового шовкопряда фотозахисних властивостей пов'язана з утриманням амінокислоти серицина, потужного антиоксиданту. В креми для солярію обов'язково вводите цю олію-фотозахисник. УФ-фільтри посилять формулу денного крему для обличчя.
Наш
комплекс з біозолотом і кризалідною олією - така маска сповільнить старіння! Склад її багатий ліноленовою кислотою і ліпідами - критично важливими елементами для нормалізації водно-ліпідної мантії шкіри.

Для чутливої ​​шкіри олію шовкопряда корисно зводити з баттером ши, авокадо, кукуі. Взаємодоповнюючи один одного, олії в суміші посилять захисний бар'єр шкіри, знімуть зайву реактивність (почервоніння, лущення, сухість) і виведуть токсини. Спробуйте кольд-крем з кризалідною олією, сухій шкірі сподобається!

Проблемній шкірі після легкого пілінгу фруктовими кислотами корисні будуть пара крапель кризалідної олії: доглянутість і тривалий комфорт шкірі гарантовані.

Олія тутового шовкопряда бореться з сухістю волосся, живить шкіру голови. Класичне зміцнення волосся (капати олію по проділах і втирати в шкіру голови) надає волоссю здорове сяйво і зміцнює власний стрижень по всій довжині, потужно живить коріння. Тепле олійне обгортання (кокос, арган, шовкопряд) перед миттям голови зробить волосся міцніше, додасть блиск.
Чудово доглядає за шкірою губ - нанесіть в чистому вигляді і забудьте про лущення!

Властивості:
- Адаптогенна,
- Ранозагоювальна,
- Регенеративна,
- Виводить токсини з шкіри,
-
Пом'якшувальна,
- Захисна для шкіри і волосся,
- Знімає припухлості, почервоніння і роздратування.
Косметичне застосування: 0,2-0,5% до 100%
- Гелі, флюїди, бальзам для губ - 0,2%
- Емульсії, міцелярна вода - 0,4%
- Сироватки для зрілої шкіри - 0,4-0,5%
- Післяпілінговий догляд - 0,2-0,5%
- Маски, зміцнення волосся - 0,5%.
Зберігання: щільно закупореній в сухому темному місці

Виробник: Україна

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

04314
Новий
8 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (35)