Силікон-флюїд
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Силікон-флюїд

 Від посічених кінчиків

волосся допоможе силікон. Добре також для рівної текстури шкіри, бездоганного макіяжу. Згладжує зморшки, покращуючи зовнішній вигляд зрілої шкіри.



  • 25 г

35,00 ₴ Без податку

35,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Силікон-флюїд

INCI: SeraSense GB 10, Dimethicanol (and) Cyclomethicone, застаріла назва ВС 2231 або SF9902E 
Синонім: диметиканол і циклометикон
Зовнішній вигляд: прозора в'язка рідина
Сумісність: диметикон, фенилтриметикон, цетилдиметикон, стеарілдиметикон, кислота стеаринова,
каприлові тригліцериди, олії (мигдальна, жожоба, соєва, соняшникова, мінеральна, мутніє в аргановій)
Несумісність: вода, гліцерин, етанол

Тригліцеридна сироватка

Відчуття невагомої пудрової вуалі. При додаванні у вже готовий крем сумісний з усіма компонентами, але може спочатку «розвалити» емульсію. Не хвилюйтеся, через кілька хвилин енергійного помішування емульсія прийде в норму.
Силікон-флюїд — назва для суміші диметиканолу (порядку 15%) в ц
иклометиконі
 (ціклопентасілоксані).

Крем для шкіри зі зморшками  на силікон-флюїді допоможе м'яко згладити вікові недосконалості. Такий склад вирівнює мікрорельєф, виступаючи оптичним модифікатором. Удвічі корисний зрілій шкірі, оскільки виступає захистом її ослабленої гідроліпідної мантії. Шкіра виглядає зволоженою і з атласним сяйвом.

Популярний у перукарів через те, що додає шовковистість і блиск волоссю. За рахунок кондиціонування полегшує укладання волосся, зменшує сплутування. Сироватка на основі силікон-флюїду склеює посічені кінці волосся. Пом'якшує потріскані губи, забезпечуючи захист шкірі.

У кремах надає шкірі м'якість і бархатистість, гарантуючи приємне сухе відчуття на шкірі, як ніби після нанесення вуалі. Бездоганний праймер для макіяжу: покращує зовнішній вигляд шкіри, вирівнюючи мікрорельєф, тримає макіяж весь день незмінним.
У
сонцезахисних кремах виключає неестетичні білясті сліди діоксиду титану та оксиду цинку - наших головних УФ-фільтрів. Погано розчиняється в олійній фазі: плаває медузою. Але при енергійному змішуванні розчиняється і додає емульсії приємну тактилку.

Полегшує текстуру косметичних складів, прискорює всмоктування, гарантує акуратність нанесення і відсутність липкості. Не перешкоджає повітро-і вологообміну в роговому шарі шкіри.
Відповідно до «Косметичної директиви» Євросоюзу, силікон-флюїд рекомендований для косметичних засобів. Головне - регулярне позбавлення поверхні волосся і шкіри від баласту укладань. Наприклад, маска-очищення для волосся допоможе завжди бути на висоті, зберігаючи вам здорову і блискучу шевелюру.

Властивості:
- розгладжуюча мікрорельєф шкіри,
- кондиціонуюча,
- кращий розподіл і ковзання косметики,
- полегшення розчісування і укладання волосся,
- усуває липкість емульсій,
- придаючи здоровий глянець шкірі і волоссю.

Рекомендована концентрація: 0,5-100%. Вводиться в охолоджений крем або у олійну фазу при температурі не вище 45 ˚ С, збивати емульсію лише потужним міксером до повної гомогенізації
- спрей-глянець для волосся, антистатик - 0,5-3%,
- емульсії, сонцезахисні засоби - 2-8%,
- праймер для макіяжу, сироватка - 2-6%,
- склади для посічених кінчиків - 50-90%,
- кондиціонер для волосся - 5-6%.
Запобіжні заходи: унаслідок горючості силікону бджолиний віск, цетеариловий спирт і парафін вводити по краплях обережно
Зберігання: подалі від вогню та високих температур, щільно закрита тара
Виробник: США



РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03142
Новий
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (30)