Амодиметикон
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Амодиметикон

Легкість розчісування

Вологоутримуючий: незмивні спреї, мус для укладання волосся, бальзам. Надає волоссю шовковистий, блискучий і доглянутий вигляд, термозахист при сушінні.

  • 25 г

72,00 ₴ Без податку

72,00 ₴ без податку

local_shipping Безкоштовна доставка. Тільки для замовлень понад 1500 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Advertising [Product3rdColumn]

Амодиметикон

INCI: Amodimethicone, SeraShine EM 302C (BC 2105)

Розчинність: водорозчинний

Антистатик­-термозахист волосся

Амодиметикон ­ силіконова речовина, що зміцнює волосся, має ніжний рН 5,5. Порятунок для кудрявого, яке важко піддається розчісуванню і  укладанню волосся. Пофарбовані локони, посічені кінчики або сухі неслухняні кучері оцінять амодиметикон з гідністю.

Елементарний спрей для укладання (96% гідролата, 4% амодиметикону) допоможе будь­ якому типу волосся скоренько вкластися і засяяти. Знімає статику з волосся, що актуально в будь­ який час року.
 

Амодиметикон підсилює спорідненість білкових молекул і кутикули волосся, в підсумку волосся виглядають блискучими і живими, ніяких посічених або сухих кінчиків, здатних зіпсувати весь зовнішній вигляд! Бальзами для волосся і зміцнюючі склади послужать волоссю гарну службу: амодиметикон вибірково підлікує слабкі місця в волосяному стрижні, що не обтяжуючи своєю присутністю здорові ділянки.
 

Затребуваний в лікувальних сироватках для сухого пошкодженого волосся, особливо в тандемі з гідролізатами білків. Завдяки силікону білкова молекула максимально тісно прилягає до кутикули волосся, латаючи діри.

Гаряче укладання волосся праскою (100­-160 ° С) призводить до випаровування вологи, що міститься в стержні волосини, дегідратації і пошкодження волосся. Захисний шар амодиметикону на поверхні волосини запобігає або нівелює ушкодження. Низька теплопровідність амодиметикону (набагато нижче води, гліцерину і мінеральної олії) дбайливо знижує надходження тепла від поверхні волосини до його стрижня.

Відповідно до «Косметичної директиви» Євросоюзу, амодиметикон абсолютно безпечний як компонент для косметики. У будь­ якому догляді за собою, головне ­ регулярне позбавлення поверхні волосся і шкіри від баласту. Наприклад, маска-очищення для волосся допоможе завжди бути на висоті, зберігаючи здорову і блискучу шевелюру. Науково-­популярне відео про силікон як класу допоможе зважити за і проти.

 Властивості:

- Чудова кондиціонуюча,
- Полегшення розчісування вологого і сухого волосся,
- Додання волоссю гладкості,
- Закріплення пігменту в пофарбованому волоссі,
- Легкість введення в рецептури.

 Косметичне застосування: 1­-4%

- Шампуні, ополіскувачі для збереження пігменту ­- 1­-2%,
- Спреї для полегшення розчісування волосся ­- 2-­4%,
- Термозахисна сироватка ­- 4%,
- Спреї незмивні для фарбованого волосся ­- 3%,
- Ополіскувачі і кондиціонери ­- 1-­4%.
Вводиться при температурі 40­-45 ° С разом з активами.

РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03143
Новий
10 од.
Можливо вам також сподобається
chat Коментарі (30)