close
Меню

Робимо нігті міцними і сильними

Робимо нігті міцними і сильними

Цей випуск я хочу присвятити прекрасній половині людства, а саме нам дівчатам.

   Скільки зусиль ми докладаємо для того, щоб виглядати привабливо! Як правило, не обходиться без манікюру і часто нігті від цього страждають ... Але не сумуйте, вихід є! Сьогодні я розповім вам, як повернути їм міцний і здоровий вигляд за допомогою бальзаму для нігтів і кутикули. У ньому ми будемо використовувати комплекс олій і воску, спрямований на відновлення навіть пошкодженої нігтьової пластини. Отже, що ж чудового в нашому бальзамі: бджолиний віск і віск троянди — вони не тільки створять консистенцію бальзаму, а й сприяють відновленню міцності нігтів. Якщо ви хочете, щоб ваші нігтики були довгими та міцними, скористайтеся талантами олії баобаба і макадамії, а також кризалідною олією — результат не змусить себе чекати! А щоб наш бальзам зробити ще багатше і корисніше, використовуємо те, чого так не вистачає нашим нігтям — вітаміни А та Е.

А тепер давайте докладніше:

- Віск бджолиний 15,0

- Віск троянди 5,0

- Олія обліпихи нераф. 5,0

- Олія макадамії нераф. 10,0

- Олія баобаба нераф. 15,0

- Олія персикових кісточок раф. 48,0

- Кризалідна олія 1,0

- Вітамін Е олійн. 0,5

- Вітамін А олійн. 0,5

- Ефірна олія троянди, герані, іланг-ілангу по 7-8 крап. на 100 г бальзаму

 

   Приготування: У жароміцної ємності зважуємо воски та олії, крім кризалідної. Ставимо на водяну баню і топимо до повного розчинення. Після цього залишаємо трохи охолонути до температури 40-45°C, вводимо кризалідну олію, вітаміни та ефірні олії. Добре все перемішуємо, переливаємо в зручну баночку і ставимо в холодне місце до повного охолодження і додання бальзаму щільності.

   Наносити бальзам варто на чисті сухі нігті без лаку 2-3 рази на день, добре втираючи в пластину і кутикулу, курсом не менше 1-2 тижнів. 

І наостанок хочу вам побажати міцних красивих нігтиків і доглянутих рук, адже вони є візитною карткою кожної жінки.

Космецевт Олена Лемещук

Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close