ᐈ Басма індійська чорна - купити за приємною ціною в Україні | Інтернет-магазин Zulfiya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Басма індійська чорна

Аюрведичний пігмент

для волосся, темного і дуже темного. Зміцнення волосся, оздоровлення шкіри голови. Корисні ополіскування для поглиблення кольору волосся брюнеток.

  • 100 г

180,00 ₴ Без податку

180,00 ₴ без ПДВ

local_shipping Безкоштовна доставка. З 15.12.2023 тільки для замовлень понад 2000 гривень - по Україні та по місту Вінниці. Докладніше

Новинки

Можливо вам також сподобається

Басма індійська чорна

INCI: Indigo (Indigofera Tinctoria) Leaf Powder
Зовнішній вигляд: сіро-зелена пудра листя індігофери
Розчинність: набухає в гарячій воді, утворюючи темну пасту з приємним трав'яним запахом

Натуральне фарбування волосся

Айшварія Рай віддана басмі і хні: саме ці природні барвники роблять її волосся таким дивно сильним і блискучим, з глибоким темним кольором. Справа в тому, що індійська басма містить активи, які при фарбуванні потужно живлять стрижень і корінь волосся. В результаті пасма не просто змінюють колір, а стають шовковисті, слухняні, сильніші.

Брюнеткам оживити колір і зміцнити волосся допомагає настій басми. На 1 л теплої води потрібно всього 2 ложки басми (або хни), після 20-хвилинного настоювання обполосніть настоєм волосся. Просушіть волосся темним рушником, висушіть як звичайно.

У басмі присутній індігоферин (синій пігмент), тому дует «басма-хна» так затребуваний. До синього пігменту басми додається червоний пігмент хни, що не дозволяє волоссю купувати зелений відтінок, якого так остерігаються початківці.

Басма фарбує волосся в відтінки темного: від живого каштанового до синьо-чорного. Колір залежить від пропорції «басма-хна». Правило нескладне: більше басми - чорніше тон. Зазвичай хною і басмою леді зафарбовують сивину. Колір волосся після фарбування довго зберігає природний і спокійний тон, волосся виглядає доглянутим до самих кінчиків, коріння зміцнюються, а лупа зникає.

Хочете матове або блискуче волосся після фарбування? Басма дозволяє і таке інше. Для блиску додайте в фарбу олію (кокосу, аргани, авокадо, оливи), закутайте голову поліетиленом і тримайте фарбу необхідний час. Без олії, термоефекту і поліетилену отримаєте матовий ефект після фарбування. Фарбування займає 4-8 годин.

Як часто можна фарбувати волосся? Звичайна практика - оновлення кольору - необхідна раз в 2-3 місяці. Тоді не буде видно різниці в пигментированности волосяного стрижня. Плюс додатковий блиск, зміцнення і доглянутий вигляд. Процес забарвлення вимагає вправності: басма дуже швидко окислюється на повітрі, тому заварену пасту мікродозами треба максимально швидко наносити на волосся. Там нехай і окислюється (синіє) вам на здоров'я!

Технологія. Заварити басму гарячою водою 90 ° С, перемішати, додати рослинну олію, перемішати і нанести на волосся. Краще басму заварювати дрібно: маленькі порції гарантують свіжість пігменту.

Поради. При роботі з басмою не забувайте про її стійкість, потрібно надіти рукавички, а шкіру шиї закрити пелериною. Запарюють пудру басми окропом. Наносять склад на свіжовимите і трохи вологе волосся. Лінію росту волосся обробіть рослинною олією або жирним кремом. Для приготування пасти використовуйте скло, кераміку, пластик, ніякого металу! Змивати басму з волосся потрібно без шампуню: грунтовно промийте волосся водою, нанесіть кондиціонер і змийте його. Для максимального фарбувального ефекту не мийте голову 3 доби: пігмент в цей період дозріває на волоссі як барвник і проявляє кращі свої відтінки. Але навіть після першого фарбування видно темний благородний колір волосся.

 Властивості:

- Натуральний пігмент;
- Рятує від лупи;
- Зміцнює волосся;
- Себомодулююча.

 Косметичне застосування:

10-100%
- Фарбування волосся - 10-100%
- Настої і ополіскування волосся - 10-20%
Запобіжні заходи: тільки для зовнішнього застосування


РЕЦЕПТИ ДЛЯ ВСІХ ІНГРЕДІЄНТІВ ТУТ

03249
Новий
7 од.
chat Коментарі (8)
  • chevron_left
  • 1
  • 2
  • chevron_right