close
Меню

Гладенькі ніжки бігли по доріжці...

Гладенькі ніжки бігли по доріжці...

Папаїновий гель

   Ми всі хочемо бути гарними і привабливими, відкрити ніжки сонечку в новій спідничці. Ми все можемо зробити заради краси, навіть витримати процедуру епіляції. Після всіх випробувань не хочеться, щоб волосся на наших прекрасних ніжках знову швидко відростало ... Якщо ви думаєте так само як і я, тоді сьогоднішня стаття саме для вас!
У цьому випуску я навчу вас робити простий, але ефективний гель після процедури епіляції. Головним дійовим активом в ньому виступає папаїн — природний фермент, який має масу корисних властивостей. Після процедури епіляції папаїн проникає в шкіру руйнуючи згодом волосяну цибулину. Чим частіше будете робити епіляцію з папаїновим гелем, тим менше волосся буде вас турбувати. Але і це ще не вся його заслуга: за рахунок властивості легкого ферментного пілінгу ви зможете забути про вростання волосся!
   Після епіляції шкіра стає трохи чутливої, тому в рецепті ми використовуємо екстракти, що сприяють регенерації шкіри: алое і ромашки. У парі з пантенолом вони швидко знімуть подразнення і заспокоять шкіру. Ефірна олія м'яти так само сприяє заспокоєнню і охолодженню подразненої шкіри. Ще важливо використовувати нейтральний за властивостями гелеутворювач. І моїм помічником на сьогодні виступає арістофлекс, який швидко і без труднощів зробить гель, діє в широкому діапазоні рН і підходить навіть для чутливої ​​шкіри.

Отже, якщо ви хочете мати гарні і привабливі ніжки, записуйте рецепт:


- Гідролат ромашки - 84,0
 
- Папаїн - 1,0

- Алое-віра концентрат - 2,0

- Екстракт ромашки гліколь. - 2,0

- Гіалуронова кислота високомолек. 1% - 5,0

- Д-пантенол - 3,0

- Каприлово-капрікові тригліцериди - 2,0

- Ефірна олія м'яти 10 крап. на 100,0 гелю

- Феноксиетанол - 0,8

- Арістофлекс 1,0-2,0 (до тієї консистенції яка вам сподобається)


Приготування: відміряє гідролат ромашки і розчиняємо в ньому папаїн, потім по порядку додаємо всі компоненти. В кінці вводимо невеликими частинами арістофлекс при активному постійному помішуванні міні-міксером до тієї консистенції, яка вам найбільш зручна в застосуванні.
Даний гель є базовим з 1% папаїну, якщо ж у вас щільна шкіра з низьким порогом чутливості, дозування можна збільшити до 2-3%, але поступово і з обережністю.
Застосовується такий гель відразу після епіляції і ще через день. Для більш легкого видалення волосся раджу вам перед процедурою шкіру проскрабувати цукровим скрабом або ж милом з люфою. Так само не забувайте, що після епіляції небажано засмагати і ходити в солярій протягом 48 годин.
Косметолог Олена Лемещук
Поділіться

0 коментар(и)

Ваш коментар...
close